AFSLUTTET - Vind en ECO PROOF-jakke fra Haglöfs

Udgivet i Konkurrencer Læst 12826 gange
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
VIND en lækker jakke fra Haglöfs. VIND en lækker jakke fra Haglöfs.

KONKURRENCE: Har du brug for en ny regnjakke? Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om en ECO PROOF-jakke fra Haglöfs til en værdi af 2.400 DKK.

Fritidsmagasinet og Haglöfs byder foråret velkommen med en lille konkurrence, hvor du kan vinde en lækker ECO PROOF-Jakke, som kan beskytte dig mod elementerne, når det danske forår er lidt vådere, end vi ønsker det.

Udover at være udviklet i et lækkert design med en god pasform er ECO PROOF spækket med spændende funktioner, som gør den perfekt til en aktiv livsstil: rigelig lommeplads, nem at justere, ergonomisk silhuet og god vejrbeskyttelse. Og så er den skabt ud fra et miljøvenligt perspektiv – med genbrugspolyester, bluesign®-godkendte tekstiler og detaljer samt fluorcarbonfri DWRbehandling.

Men ikke nok med det, så er en lang række af jakkens komponenter lette at fjerne, erstatte og reparere. Hvis enkeltdele bliver slidt op, behøver man derfor ikke at kassere jakken. De dele, der er i stykker, kan enten udskiftes eller repareres, og så er jakken så god som ny igen.

Med en ECO PROOF får man således ikke kun en kvalitetsjakke men også en regnvejrsven for livet.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage. Du skal bare klikke ind på Fritidsmagasinet Facebook-side på linket herunder. Husk at like vores Facebook-side for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og konkurrencer fra Fritidsmagasinet.

KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN

HELD OG LYKKE

Konkurrencen slutter den 06-04-2018 kl. 23:59. Du finder Fritidsmagasinets generelle konkurrenceregler her, mens du kan finde de specifikke betingelser og vilkår for denne konkurrence på Fritidsmagasinets Facebook-side under noter.

Haglöfs nye forårs- og sommerkollektion

ECO PROOF er bare en af de mange gode nyheder fra Haglöfs. Haglöfs har nemlig fornyet hele sin kollektion, hvilket betyder, at alle produkterne har fået et opdateret og styrket design. Der er tilføjet nye, cool og iøjnefaldende farver, der puster liv i udtrykket. Samtidig er outdoor-kollektionens silhuetter blevet redesignet for at booste det strømlinede, moderne atletiske look.
Haglöfs forårs- og sommerkollektion fra 2018 er således blevet mere cool end nogensinde før, hvilket måske kan inspirere dig til at udfordre elementerne.

Du kan finde Haglöfs nye kollektion her: http://www.haglofs.com/dk/en-dk/

 

Senest ændret Mandag, 09 april 2018 07:34

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.