Livsstil

Sponsoreret indhold

Som kvinder gennemgår vi mange faser i løbet af vores liv. Ikke nok med, at vi skal forbandes med menstruation hver eneste måned, vi skal også gennemgå hele 9 måneders graviditet ad gangen med morgenkvalme og humørsvingninger, og for slet ikke at tale om, at vi også skal føde barnet! Men som om dette alt sammen ikke var nok, så er vi også dømt til at gå igennem en periode i livet, hvor overgangsalderen tager over, og vores ungdommelige frodighed forsvinder.

Lige så naturlig en ting overgangsalderen er for os kvinder, lige så frustrerende kan den også være, og der kan følge utallige belastende symptomer med. De mest velkendte er nok hedeture og humørsvingninger, men vores skønne kvindelige hårpragt kan faktisk også tage skade, når vi træder ind i de ældres rækker. For vidste du, at hårtab i overgangsalderen også er et udbredt fænomen, vi kvinder skal bøvle med? 

Hvorfor er der en sammenhæng mellem hårtab og overgangsalderen?

Hormoner som østrogen og progesteron medvirker til at forlænge hårets vækstfase, samt at vedligeholde og stimulere huden og håret. Det er velkendt, at kvinder med årene begynder at producere færre af disse hormoner, og dette er bl.a. én af grundene til, at mange vil opleve at få et tyndere hår eller ligefrem hårtab i forbindelse med overgangsalderen. Hårtab i overgangsalderen antages også for at være genetisk betinget. Det vil sige, at der kan være en større sandsynlighed for, at du selv vil opleve at få tyndere hår, når du kommer op i alderen, hvis et nært familiemedlem også har døjet med det.

Du kender måske betegnelsen, hormonelt hårtab? Dette er faktisk hvad hårtab i overgangsalderen er.Hormonelt hårtab kan også forekomme efter en graviditet, hvor niveauet af østrogen, som kroppen har været pumpet med under hele graviditeten, pludseligt vil falde efter fødslen. Når dette sker, oplever mange kvinder, at få det såkaldte ammehår, hvor håret fælder mere end normalt, specielt i tindingerne, og lokkerne bliver triste og skrøbelige.

Hårtab hos kvinder vil oftest vise sig anderledes end hos mænd. Hårtab hos mænd viser sig typisk, som høje tindinger eller en lysende måne på toppen af hovedet. Kvinder vil derimod opleve det som en mere jævn udtynding af håret på hele hovedet, og når vi kommer op i årene, vil håret hos mange så småt begynde at føles som tyndt fehår. 

Der er nogle konkrete tegn på hormonelt hårtab, du kan holde øje med i forbindelse med at du går ind i overgangsalderen. F.eks. at håret begynder at knække lettere, at du oplever en bredere skilning, eller at du begynder at få en tyndere hestehale. Jo før det opdages, des lettere vil det være at gøre noget ved det og måske endda komme det helt i forkøbet. 

3 gode råd til dig, der vil undgå hårtab i overgangsalderen:

Som kvinde, kan overgangsalderen desværre ikke undgås, men der er heldigvis håb forude! Her får du 3 gode råd til, hvordan du kan bekæmpe hårtabet, når du kommer op i alderen: 

1. Dit hår vil altid fortælle sandheden om din livsstil, så husk at leve sundt og aktivt:

Først og fremmest er det vigtigt, at du spiser en sund og varieret kost. En mangelfuld kost, kan være medvirkende til, at du vil opleve tyndere hår i overgangsalderen. Det er vigtigt med en kost, der er rig på bl.a. proteiner og andre essentielle næringsstoffer, som er vigtige for at opretholde en sund hårvækst. Hvis du er i tvivl, om du får de nødvendige næringsstoffer, kan du med stor fordel vælge at supplere kosten med et kosttilskud, som indeholder de rette mængder af vitaminer og mineraler, som håret og hovedbunden skal bruge. Men kosten kan desværre ikke gøre hele arbejdet alene. Du er også nødt til at få brugt og bevæget din krop regelmæssigt, da motion og en sund livsstil er nødvendigt, for at blodet pumpes helt ud til hårrødderne. 

2. Sørg for at pleje dit hår udefra med masser af fugt og genopbyggende proteiner: 

Ikke nok med at den indre sundhed og pleje er vigtig for at opretholde et smukt hår, du må endelig ikke glemme den ydre pleje af lokkerne. Det er vigtigt, at bruge nogle gode og nærende produkter, som kan give dit hår ekstra pleje udefra. Det anbefales, at du bruger en shampoo, balsam og hårkur som bl.a. indeholder proteiner, der kan være med til, at styrke dit hår udefra. Hvis du samtidig har gråt hår, skal du være særligt opmærksom på også at bruge plejeprodukter, som tilfører håret ekstra fugt, da gråt hår ofte har en tendens til at blive mere tørt end pigmenteret hår. 

3. Beskyt hovedbunden og de grå lokker ekstra godt mod solens stærke UV-stråler:

Lige så dejligt varm og nødvendig solen er, lige så skadelig kan den også være for vores hud og hår. Hvis hårtab er noget, du døjer med i overgangsalderen, er det vigtigt, at du har fokus på at beskytte dit hår mod solen. Har du ovenikøbet gråt hår, er dette ekstra vigtigt, da gråt hår er mere skrøbeligt og dermed også mindre modstandsdygtigt over for netop UV-skader forårsaget af solens stærke stråler. Du kan med fordel tage en hat på, når du opholder dig udenfor i solen, eller du kan anvende plejende produkter såsom en hårolie, der beskytter mod UV-stråler. 

Det danske hårplejebrand HairLust, har fokus på den effektive kombination af naturlige produkter til både den indre og ydre pleje af håret. De anvender veganske og økologiske ingredienser, som har til formål at styrke dit hår i dybden både indefra, i form af kosttilskud til håret, og udefra, i form af økologisk certificerede hårprodukter. I deres produktsortiment, kan du netop få shampoo, balsam og hårkure som er propfulde af plejende planteekstrakter, fugtgivende olier og aktive proteiner, som kan hjælpe med at reparere og pleje et skrøbeligt hår. HairLust er specielt kendt for deres kosttilskud til håret, der er nøje sat sammen, således, at du får alle de nødvendige vitaminer og mineraler for at styrke dit hår indefra, og dermed kan undgå hårtab i overgangsalderen. Kosttilskuddene fås til kvinder enten som små, fine lyserøde vingummier, der smager af jordbær eller som helt almindelige kapsler.

Sponsoreret indhold

Har du en spirende lyst i maven til at kaste dig ud i friluftslivet? Det forstår vi godt. Der er bare noget helt særligt ved at komme ud under åben himmel og få fornyet energi. 

Men hvad skal du helt præcist have anskaffet dig, før du kan kaste du ud i din nye fritidsbeskæftigelse? Grejet kan selvfølgelig variere, alt efter om det er jagt, fiskeri eller noget helt tredje, du har interesse for. 

Alligevel vil vi her i artiklen klæde dig godt på og give dig et par gode idéer til, hvad du bør anskaffe dig, inden du tager hul på friluftslivet. Det er for eksempel en god ide at have et par waders købt hjem ? de er nemlig gode at have ved hånden, uanset hvad du drømmer om at beskæftige dig med ude i det fri. 

Waders er det uundværlige fodtøj, når du skal ud under åben himmel 

Hvis ikke du allerede har et par waders, så vil vi klart anbefale dig at få købt et par, inden du kaster dig ud i dit nye friluftsliv. 

 

Waders er nemlig et uundværligt stykke fodtøj, uanset om du skal fiske, på jagt eller noget helt tredje. Du kender helt sikkert allerede waders, som er en praktisk og vandtæt støvle, der går hele vejen fra fødderne og op til brystet. Waders holdes oppe af et par seler, så du kan altså nemt gå ud i vand ? endda hele vejen ud til brystet, uden du skal frygte det mindste. 

 

Du kan sikkert nok høre, at waders bliver guld værd for dig, så du kan gå ud selv de steder, hvor der er ekstra dybt vand. 

Drømmer du om at gå på jagt? Så bør du finde det helt rigtige våben 

Hvis det er drømmen om at gå på jagt, du går rundt med, så er der en helt bestemt ting, du bør anskaffe dig. Når du vel og mærket har fået våbentilladelsen i hus. For så skal du da ud at finde det helt rigtige våben nu. 

 

Når du skal det, så husk at besøge en jagtforretning, der kan give dig den helt rigtige vejledning. Et våben er ikke bare et våben. Det er derfor vigtigt, du får råd og vejledning, så du får gjort dig det helt rigtige køb. 

Gør jagtoplevelsen ekstra spændende med en sigtekikkert 

Og nu hvor du er i jagtbutikken, så kan du overveje, om du skal have en sigtekikkert med i købet. Den kan bruges til mange forskellige typer af jagt, så du kan få ekstra mange spændende oplevelser. 

 

Men uanset om det er jagt, fiskeri eller noget helt tredje, du kaster dig ud i, så er vi ikke i tvivl om, at du vil komme til at elske dit nye friluftsliv. 

Sponsoreret indhold

Det gælder om at tænke sig om, når der skal vælges en ny bil. Der er mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem, og kunne du bare vælge helt frit imellem alle dem, der findes, så vil du muligvis nok vælge en anden bil end den, som du kommer til at købe.

Det handler nok om økonomi og om miljø. Det er i hvert fald oftest disse to hensyn, der vejer tungest, når der skal købes en ny bil. Det er jo sådan, at de fedeste biler typisk vil være meget dyrere og meget mindre miljøvenlige, end du kan være med til.

Derfor er du nok nødt til at lade fornuften styre, når du står over for at skulle vælge en ny bil.

Skån miljøet og vælg en elbil

Der bliver produceret flere og flere elbiler efterhånden. Det gør der, fordi kunderne efterspørger dem og fordi, de hele tiden bliver bedre. Desuden så vejer argumentet om at skåne miljøet mest muligt også meget tungt. 

En elbil er måske nok noget dyrere i indkøbspris, men på den lange bane vil den spare dig for de dyrere udgifter til brændstof, som andre typer af biler kører på. Derfor er der alligevel en økonomisk gevinst i den sidste ende ved at have en elbil. 

I forhold til det miljømæssige hensyn så vinder elbilen jo suverænt i sammenligningen med både benzin- og dieselbilen. Derfor vil du både skåne miljøet og din egen økonomi, når du vælger en elbil.

Hav en hjemme elbil lader

Du tænker måske, at det er lidt bøvlet at have en elbil, fordi det er besværligt at lade den op. Der kan være langt imellem ladestationerne, og så kan du risikere at skulle køre langt for at få din bil ladet op. Det er selvfølgelig både irriterende og dyrt.

Hvis du har en hjemmelader, så behøver det slet ikke at være noget problem, for så kan du bare lade din bil op derhjemme. Læs mere om den smarte hjemmelader til elbilen her, og du vil nok blive overbevist om, at det er både nemt og super smart. Når du har sådan en elbil lader installeret derhjemme, så vil du altid bare kunne sætte din bils ledning til, så vil den kunne stå og blive ladet op, mens du er inde i dit hjem og laver andre ting. Desuden sparer du transporten frem og tilbage til ladestationen, og dermed sparer du yderligere. 

På den måde er der flere gode argumenter for at have en elbil. Du skåner miljøet, du sparer penge og du sparer tid. Det kan være, at du skal ud at kigge efter en af de nyeste elbiler, når du skal have en ny bil næste gang. Hvis dit valg falder på det, så vil du i hvert fald gøre noget godt både for miljøet og for din økonomi. Og rent bortsete fra det så får du altså også en super fed bil, for sådan er de nye elbiler. Sådan en bør du seriøst overveje at anskaffe dig.

Sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du holder din krop sund og stærk. Det vil skåne dig for diverse skavanker både nu og senere i livet, og så er det i det hele taget en stor fordel at være stærk. Særligt ryggen skal du give positiv særbehandling. Den skal bære dig hele livet, og det skal den helst gøre på en hensigtsmæssig og smertefri måde. 

Rigtig mange mennesker døjer med rygsmerter, og når først du har pådraget dig sådan nogle, så kan det være nærmest umuligt at komme af med igen. Derfor giver det super god mening at sørge for at behandle din ryg ordentligt.

Ryggen skal skånes og styrkes

En ryg er både sart og stærk, og derfor skal du tage hensyn til begge disse egenskaber. Det vil sige, at du skal sørge for ikke at overbelaste din ryg, og at du skal træne den, så den kan holde sig stærk hele livet. En stærk ryg vil være mindre tilbøjelig til at pådrage sig skader.

Du skal derfor altid passe på med at løfte tunge ting på en uhensigtsmæssig måde. Sørg for, at du løfter med hele kroppen og ikke med ryggen alene. Især benene skal gøre sin del af løftearbejdet. Pas især på lænden, da den er særligt udsat for skæve eller for tunge løft.

Du kan styrke ryggen ved at træne den, så dens muskler bliver stærke.

De gode rygøvelser

Dels skal du træne ryggen, og dels skal du skåne den. Det kan du gøre enten ved nogle gulvøvelser, hvor du ligger ned på en måtte og løfter overkroppen op. både lige op og skråt op til begge sider. Her er det vigtigt, at du holder lænden i gulvet. Den skal du altid passe på.

Du kan også træne din ryg på rygbænk eller en rygtræner maskine. Sådan en maskine er indrettet ergonomisk korrekt, sådan at du kommer til at bruge den på en hensigtsmæssig måde. Pas dog igen på med ikke at overbelaste lænden. Mærk efter, om den vinkel du bøjer i, er i orden. 

En rygbænk er ikke den mest kostbare træningsmaskine, der findes, men den er effektiv og vigtig for hele din krop.

Find en god og billig rygbænk

Der findes flere rygtræner maskiner til hjemmetræning på markedet. Når du skal vælge sådan en, så bør du gå efter en, der har fået gode anmeldelser. Så kan du være sikker på, at du får en maskine, der er af god kvalitet. 

Vil du gerne have en god rygtræner, som også er en billig rygbænk, så kan du holde øje med, hvornår der kommer nogen på udsalg. Hvis du sætter dig godt ind i, hvilke mærker og modeller du skal gå efter, så kan du se på, om ikke nogen af dem kommer på tilbud. Hvis de gør det, så sikrer du dig, at du får en rygtræner af en god kvalitet, og at den kommer til en super god pris.

Træn din ryg dagligt

Da din ryg gerne skulle holde sig rask og stærk hele livet, så kan du nok ofre nogle minutter på at træne den hver dag. Det behøver slet ikke at være en langvarig seance, men musklerne skal holdes vedlige dagligt. Gør du det, så får du gjort noget virkelig godt og vigtigt for dig selv hver eneste dag. Det giver dig god samvittighed, og det giver dig en stærk ryg. Det er dobbelt op på point.

Du kan naturligvis træne din ryg på andre måder, men en yogamåtte på gulvet suppleret med en rygtræner maskine kan sagtens være rigeligt til at holde din ranke ryg i god form.

Sponsoreret indhold

Når du skal købe noget nyt til huset eller til haven, så er det altid en god idé at undersøge så meget i forvejen som muligt om det pågældende produkt. Det gælder især, hvis der er tale om nogle ret dyre ting. Her er det i hvert fald ekstra surt at købe katten i sækken.

Hvis du for eksempel køber en dyr vare på nettet, så kan det være ekstra svært at vurdere kvaliteten af det. Det kan være svært at vurdere en størrelse og et materiale uden at have haft mulighed for at prøve eller mærke varen. Derfor kan du godt blive skuffet, når din vare kommer hjem, og du får den pakket ud. Det kan også være, at du bliver skuffet, når du går i gang med at afprøve varen.

For i højere grad at skåne dig selv for sådan nogle skuffende oplevelser kan du med fordel tjekke diverse tests af det pågældende produkt, inden du bestiller og betaler det.

Tjek tests og anmeldelser, inden du køber et produkt

Der foretages løbende tests og anmeldelser af forskellige produkter. Er du på vej til at købe et bestemt produkt, så vil du nok kunne finde en eller flere tests eller anmeldelser af det, som du kan sætte dig ind i. I disse tests og anmeldelser vil du kunne læse om produktets egenskaber og om, hvordan det bliver vurderet af brugere.

Du kan for eksempel gå ind på bedste5.dk og finde de produkter, der er bedst i test inden for diverse kategorier. Så får du et fint overblik over, hvad du kan forvente af et produkt af god kvalitet, og dermed er du bedre kvalificeret i forhold til at vælge det, som du ender med at købe. Når du vælger at købe bedst i test produkter, så kan du med rette forvente mere af det.

Læs også kundeanmeldelser

Du kan også gå ind og læse, hvad andre kunder har skrevet om de produkter, som du overvejer at købe. Disse anmeldelser kan være at rigtig stor værdi for dig, da der her er tale om kunder, der rent faktisk har købt og anvendt det enkelte produkt.

Hvis mange kunder er tilfredse med et bestemt produkt, så siger det meget om produktets kvalitet. Hvis det modsatte er tilfældet, så er det måske et andet produkt, du skal kigge efter.

Se dig godt for, inden du køber

I det hele taget er der god mening i at sætte dig grundigt ind i et bestemt produkts egenskaber og anmeldelser, inden du trykker på KØB. Er du nu sikker på, at det er netop dette produkt, som du gerne vil have, eller vil et andet være mere velegnet?

Har dette produkt den kvalitet, som du forventer af det? Og er prisen i orden? Der vil altid være mange tvivlsspørgsmål, indtil du står med produktet i hånden. Når du laver en grundig research, inden du finder produktet på nettet eller i en fysisk butik, så vil dit gode forarbejde altid lønne sig.

Det vil det, fordi du nu har nogle meget bedre forudsætninger for at træffe det rette valg. Det betyder, at du i hvert fald ikke rammer helt ved siden af skiven, når du vælger et godt produkt til dit hus og din have.

Sponsoreret indhold

Din boligstil siger meget om dig. Indretter du dig med en masse ting, nips og casual oprydning, eller kører du mere den minimalistiske stil? Uanset hvordan du bor, så signalerer din indretning noget af din personlighed. Somme tider vælger nogen at ændre på en bestemt boligstil, og det hænger ofte sammen med, at der er nogle andre ting i vedkommendes liv, der ændrer sig.

Trives du bedst med den minimalistisk stil, eller vil du bare gerne prøve at indrette dig uden alt for mange overflødige ting, så står det jo enhver frit for. 

Ting kan tage magten fra dig

Føler du, at du har uoverskueligt mange ting, og synes du, at det er svært at rydde op og helt umuligt at smide ud? Så kan det godt være et tydeligt tegn på, at alle dine mange ting er ved at tage magten fra dig. Der kan godt ligge en vanskelig proces i at smide ting ud. Det kan gøre ondt, hvis du er samler eller bare meget knyttet til dine ting. Til alle dine ting.

I det tilfælde kan det være meget grænseoverskridende at skulle smide nogle af disse mange mange ting ud. Men det er faktisk nødvendigt, hvis du skal have magten tilbage igen. Det skal du have.

Indret dig med færre ting

Når du er nået så langt i processen, at du har fået skilt dig af med rigtig mange ting, og du har opdaget, at det gik godt, så skal du videre til næste punkt. Når der er blevet færre ting i dit hjem, så må du se på det med lidt andre øjne. Det er nødvendigt for at se nye og anderledes indretningsmuligheder.

Selv om du måske ikke helt når hen til simple living, så er du i hvert fald i proces. Du har nok færre møbler og færre ting, hvis funktion er svær at definere. Tillykke med det. Herefter må du i gang med at skabe dit hjem forfra.

Sæt nogle luftige rammer

Når et rum er blevet mere eller mindre tømt, ville det være oplagt at udnytte det og få malet rummet. Vælg gerne enten hvid eller en meget lys farve til væggene. Det lysner, og det forstærker oplevelsen af lys og luft i de rum, der nu ikke er overfyldt mere.

Sæt også gerne nogle hvide træpersienner op for vinduerne til at erstatte nogle eventuelle tunge mørke gardiner. Det giver et helt anderledes lyst udtryk. Betyder prisen for denne nye indretning noget, så kan du gå efter nogle billige hvide træpersienner, som du kan være heldig at finde på tilbud. Dermed kan du spare en del. Persienner i træ holder vanligvis længere end metal eller alu persienner.

Vær glad for dit nye hjem

Det er måske ikke helt et nyt hjem, du har fået efter sådan en mærkbar make over, men det kan i hvert fald føles sådan. Du bliver nok mere glad for det, end du forestillede dig. Når der er tale om en så stor forandring, så kan det være svært at se for dig. Det kan også godt være, at der går lidt tid, inden du helt vænner dig til det. 

Men når du ser, hvor flot det bliver, og mærker, hvor befriende det er ikke længere at være under styrelse af alle de mange ting, så vil du nok opleve, at det var en forandring, som var god for dig. måske vil du sætte pris på det fra dag 1, måske skal der lige gå lidt længere tid. 

Når du igen oplever din bolig som dit hjem, som bare er blevet indrettet anderledes, så bliver du virkelig glad og lettet over det. Så vil du nok slet ikke kunne forstå, at du har være bekymret over det. 

 

Fra den 28. august 2020 udstiller Kvindemuseet plakatkunst fra 60'ernes og 70'ernes Kina og Danmark i udstillingen Jernkvinder & Rødstrømper.

Sponsoreret indhold

Du er inviteret til børnefødselsdag med alt hvad det indebærer: boller, kakao med flødeskum, slik, kagemand, og ikke mindst vigtigst af alt - en gave. Men hvad i alverden skal det være? Det kan være en svær opgave at finde frem til den helt rigtige gave, i junglen af legetøj til børn. Vi har derfor samlet 5 bud på seje gaver, du kan give til børnefødselsdagen.

 

LEGO
LEGO er en klassiker - og er altid et godt bud. Der findes mange varianter inden for LEGO, som gør det nemt at tilpasse sig til barnets køn og alder. Måske skal det være LEGO Dublo? Eller skal det være Ninjago, Creator eller City - mulighederne er mange. Der er også mulighed for selv at bestemme prisklassen, da LEGO kommer i alle pakkestørrelser og priser. De fleste børn samler på eller flere af LEGOs varianter, så mon ikke noget nyt til samlingen falder i god jord.

Fjernstyret bil
En fjernstyret bil er et fremragende stykke legetøj for børn (og ikke mindst de voksne legebørn). Der er et utal af muligheder - måske skal det være et bestemt bilmærke, måske skal det være en racerbil eller en firehjulstrækker, som kan køre off road - der er uanede muligheder. Et fjernstyret køretøj kan give timevis af leg, hvor der kan køres ræs og laves vilde tricks.

Spion gadgets
Er fødselaren mon en lille spion? I så fald, findes der et kæmpe udvalg inden for spion gadgets som kan gøre de fleste små spioner ellevilde. Der findes kuglepenne med kamera, mini spion kamera, løgnedetektorer og meget mere! En sej og anderledes gave, som kan give mange timers leg.

En trampolin
Hvem elsker ikke at hoppe? Men en trampolin sikre du timevis af underholdning for store som små, samtidig byder leg på trampolin endda også på friskluft. En trampolin er et must i haven, for alle børn. Desuden er det et godt alternativ, hvis de skal være lidt adspredelse fra stillesiddende aktiviteter med computer og Ipad indendørs.

Tryllesæt
Har fødselaren en lille tryllekunstner gemt i maven? Så er et tryllesæt en fantastisk gaveidé. Der fås et bredt udvalg af tryllesæt, så det kan tilpasses til barnets alder. Uanset hvilket tryllesæt som vælges, følger der dog næsten altid en tryllestav, tryllekort og en vejledning til trylletricks med, så tryllekunstneren har alle de rekvisitter som skal bruges til at lave et sejt show for sit publikum.

Sponsoreret indhold

Med sommeren lige for døren, og en tid som har budt på aflysning af vel næsten alle tænkelige rejser. Så er der god grund til at være kreativ med sommerens fritidsaktiviteter. Skal de være produktive? Selvrealiserende? Eller går du også rundt og tripper over, at du ikke helt ved, hvad sommeren skal byde på endnu?

Vi giver dig herunder et par gode muligheder, for hvad du kan give dig til.

Nye spil på nettet

Er du til spil på nettet, vil du måske glæde dig over at høre, der er sket en stor udvikling den seneste tid. Nye online spil popper frem, og nye alternativer til sporten i tv viser sig også i disse tider. Hvor vi har været vant til at tv’et er proppet til randen med diverse sportsbegivenheder, har den seneste tid været anderledes. Fodbold er blevet ertattet med FIFA i tv. OL og EM er udskudt, men på programmet finder vi stadig diverse esportmarkeder.

Esport og live casino er to af de største vindere i den her tid. Og den øgede interesse er også med til at forbedre spiludbud og funktioner omkring dem. Som noget nyt kan du f.eks. Spille online casino med mobilepay. Ligesom online live casino i denne tid ruller helt nye spilmuligheder ud. Men er du slet ikke til fifa, casino eller sport generelt. Så frygt ej! Udendørsaktiviteterne er nemlig de næste rækken, med en lang række nye og kreative indslag fra den seneste tid. 

Nye lege i haven

Med sommerens lune vejr på vej, bør vi også kigge mod udendørslivet her i Danmark. Nok kan vi ikke komme på de samme rejser, som vi måske plejer, og er derfor tvunget mod alternativer. Det kan føles som en begrænsning i begyndelsen, men det er kun lige indtil man for alvor slår øjenene op. For den smukke danske natur, eller for det sociale samvær vi kan skabe i udendørslivet. En aften foran bålstedet med familien eller vennerne, er næsten ikke til at efterligne på anden vis. Det har “idrætsformer” som f.eks. Yoga taget til sig i stor grad.

Kender du ikke særlig meget til yoga, kan netop denne tid, måske være lejligheden til at give det en chance. Det er med yoga, som det er med mange andre ting. Man lærer først at nyde det rigtigt, når man begynder at forstå de mange variationer. Her kan f.eks. Yolates eller flow yoga være den perfekte mulighed til yoga i haven. Her er der tale om yoga former der giver lidt mere sved på panden, og som har den sociale tiføjelse - muligheden for at dyrke sammen med andre.

 

Sommeren kan bære på en begrænsende følelse. Men det er kun lige indtil det øjeblik, hvor du begynder at mærke og lede efter fordelene, fremfor begrænsningerne.

Sponsoreret indhold

Det er forfærdeligt at betale overpris på en webshop. De fleste kender til denne følelse, hvor man har købt et givent produkt, men hvorefter man pludselig finder det billigere andetsteds. Andre gange kan det være fordi, at man har fundet en rabatkode, man kunne have brugt i købsøjeblikket.

 

Hvis du ønsker at undgå denne følelse fremadrettet, så vil vi i det nedenstående give dig nogle gode tips til, hvordan du fremadrettet minimerer risikoen for at betale overpriser på nettet. Det er ikke nødvendigvis svært at finde frem til de billigste priser, og vi håber derfor, at du kan finde inspiration i denne artikel.

 

Sørg for at sammenligne priserne

Der kan være rigtigt mange penge at spare ved at sammenligne priserne på nettet. Det er en af de største fordele, man som online forbruger har. Man kan nemlig ved hjælp af få klik finde en oversigt over de priser, der generelt er på markedet. Prøv eksempelvis at søge efter det produkt, som du senest at købt på nettet. På Google vil du, under ”Shopping”-fanen, hurtigt kunne finde frem til de priser, som forskellige forhandlere sælger produktet til. 

 

Dette er typisk nemmest, hvis du køber et produkt fra et givent brand/mærke. Det kan være sværere, hvis du køber et produkt, som kun sælges ét sted.

 

Ønsker du dog at sikre dig, at du handler det givne produkt til den rigtige pris, så kan det sagtens betale sig at sammenligne priser på tværs af forhandlere.

 

Rabatkoder kan spare dig for mange hundrede kroner

Rigtig mange webshops tilbyder kunder en rabatkode, når der skal handles hos dem. Nogle webshops har regler for, hvornår rabatkoder gælder, mens man ved andre butikker kan benytte sig af sin kode uanset hvad. Disse rabatkoder kan dog være svære at opstøve, hvorfor en rabatkodeside som Coupiisam.com kan være god at have bogmærket i sin browser.

 

Hos Coupiisam.com sørger de dagligt for at indsamle de rabatkoder, der måtte være på markedet. Selvom det naturligvis er noget nær umuligt at opfange alle, så er disse rabatkodesider specialiseret i hele tiden at finde frem til rabatkoder. Derfor vil du ofte kunne finde nogle koder, som du ikke vil kunne finde andetsteds. 

 

Derudover er det værd at huske på, at mange rabatkodesider får tilsendt vouchers og kampagnekoder fra brugerne. Derfor kan det sagtens betale sig at kigge efter en rabatkode, inden man køber noget på nettet.

 

Vent på de store tilbudsdage

Hvis du har mulighed for at vente med at købe det produkt, som du har set dig lun på, så kan det ofte godt betale sig, hvis en tilbudsdag nærmer sig. En dag såsom Black Friday eller Cyber Monday er ofte rigtig gode dage at handle på. Derudover er der ofte januarudsalg samt udsalg i sommerperioden, hvor det ofte er stille i forhold til salg hos de fleste butikker. 

 

Vi ved godt, at det ikke altid kan lade sig gøre at vente, hvorfor man nogle gange bare bliver nødt til at bide det i sig. Har man dog mulighed for at vente lidt, så kan der godt være mange hundrede kroner at spare. Især hvis der er tale om elektronik eller tøj, som ofte har det med at blive sat ned mange gange i løbet af et år. 

 

Det store spørgsmål er så, hvornår man skal slå til. Dette er svært at svare på, hvorfor man må gå med sin første indskydelse. Man kan komme til at vente en anelse for længe, hvorefter det gode tilbud ikke gælder mere. Derfor kan det ofte godt betale sig at handle, når først produktet er sat ned.