Livsstil

Sponsoret indhold

Det er sjovt og hyggeligt at spille spil med familien – og hvis man vælger et boldspil eller et ketsjerspil, får man oven i købet dagens motion! Derfor kan det altid anbefales at investere i fodboldmål, basketball kurve eller måske et volleyball eller tennis net til haven. På den måde kan man udnytte de udendørs arealer maksimalt, og ungerne kan få rørt sig i det daglige hele sommeren igennem.

Indendørs motion med bordtennis

Om vinteren kan det dog godt være opad bakke at få de små og mellemstore til at lege i haven. Derfor er det en god idé at kunne præsentere alternativer, så spil og leg også kan foregå inden døre.

Mange familier vælger at indrette aktivitetsrum, motionsrum eller hobbyrum i kælderen eller annekset – og her kan du med stor fordel vælge at installere eksempelvis bordfoldbold, pool, billard eller bob.

Selv om man muligvis ikke får pulsen helt i vejret ved disse spil, giver de dog både kognitiv og motorisk udfordring. Og hvis du ønsker at sætte ekstra trumf på, kan du vælge at anskaffe et bordtennisbord.

Bordtennis – en sjov og hyggelig aktivitet

Bordtennis er ikke uden grund en rigtig populær sportsgren i Danmark. Bordtennis kan spilles året rundt, da det foregår inden døre. Et bordtennisbord med net og tilhørende bolde og bat er prismæssigt overkommeligt at anskaffe – og selv om denne hobby kræver lidt plads, er det stadig til at komme om ved.

Bordtennis er forholdsvis nemt at lære, og kan spilles i flere varianter. I modsætning til mange andre indendørs spil, udfordrer bordtennis både koordinations evnen, motorikken og din udholdenhed. Det er en sport med mange finesser, hvor den rette teknik er afgørende for om du vinder eller taber.

Dit barn vil opleve at blive bedre og hurtigere, jo oftere han eller hun øver sig, og jo mere han eller hun engagerer sig i spillet. Og derfor vil bordtennis altid være et rigtig fornuftigt valg til børnefamilien, som ønsker at give ungerne en sjov og lærerig hobby for livet.

Hvad skal jeg bruge hvis jeg gerne vil spille bordtennis?

Skal hjemmet beriges med et bordtennisbord, er det vigtigt at du vælger et sådant i solid kvalitet. De fleste bordtennisborde kan klappes sammen til at fylde næsten ingen ting, hvilket er smart hvis bordet ikke skal optage al plads i rummet 24/7. Der ud over skal du have fat i bordtennisbat og bordtennisbold, og selvfølgelig et godt net.

Du kan finde alt hvad du skal bruge, på legebyen.dk

Sponsoreret indhold

Føler du nogensinde, at dit arbejdsområde er lidt intetsigende og kedeligt? Hvis det er tilfældet, skal du ikke være bekymret, du er ikke alene. Mange mennesker synes, at deres kontorindretning er uinspirerende og direkte kedelig. Men den gode nyhed er, at der er masser af ting, du kan gøre for at ændre det! I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle gode ideer til at pifte indretningen af dit kontor op. Så uanset om du leder efter måder at gøre dit rum mere hyggeligt på eller ønsker at tilføje et knald på farverne, så har vi styr på det!

 

Få noget grønt

En af de nemmeste måder at skabe liv i dit kontor på er ved at få nogle planter. De ser ikke kun godt ud, men de er også med til at rense luften og forbedre dit humør. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, skal du ikke være bekymret! Der findes masser af muligheder, der kræver lidt vedligeholdelse, og som er perfekte til nybegyndere.

 

Nogle gode planter til kontorer er f.eks:

- Aloe vera-planter

- Slangeplanter

- Edderkop planter

- Fredsliljer

- Pothos Planter

 

Disse planter vil ikke kun lyse op i dit rum, men de kan også hjælpe dig med at forbedre dit fokus og din koncentration. Så hvis du leder efter en nem måde at gøre dit kontor mere indbydende på, kan du tilføje nogle planter.

 

Sæt lidt farve på

En anden god måde at få en bedre kontor indretning er ved at tilføje et stænk af farver. Det kan gøres på flere forskellige måder, f.eks:

- Hæng farverige kunstværker op på væggene

- Tilføj et farvestrålende tæppe

- Placer blomster eller planter rundt omkring i rummet

- Brug farvede opbevaringskasser eller kurve

- Få en flipover i en sjov farve

 

Et farvestykke kan virkelig være med til at forvandle et rum og gøre det sjovere og mere indbydende. Så hvis du er på udkig efter en nem måde at gøre dit kontor mere lystbetonet på, så overvej at tilføje lidt farve!

 

Vælg komfortable møbler

Hvis du tilbringer meget tid ved dit skrivebord, er det vigtigt at have komfortable møbler. Ellers vil du begynde at føle dig øm og ubehagelig efter at have siddet i lange perioder af tid.

 

Nogle af de gode muligheder for kontormøbler omfatter:

- Justerbare skriveborde

- Ergonomiske stole

- Fodstøtter

- Lændestøttepuder

 

At sørge for, at du har komfortable møbler, er en god måde at forbedre din kontorindretning på. Det vil ikke kun gøre dig mere komfortabel, men det kan også være med til at reducere rygsmerter og forbedre din kropsholdning. Så hvis du leder efter måder at gøre dit kontor mere komfortabelt på, så overvej at investere i nogle nye møbler!

 

Dette er blot nogle få idéer, der kan hjælpe dig i gang. Ved at foretage nogle få enkle ændringer kan du virkelig forvandle dit kontors udseende og følelse. Så hvis du føler dig uinspireret af din arbejdsplads, så tøv ikke med at prøve nogle af disse idéer af! 

 

 

Sponsoreret indhold

Udenfor pipper fuglene i solens varme stråler. Skoven gennemgår store forandringer og byder dig velkommen med sine mange nye farver. Det er sommer og enhver vandrer ved, hvad det betyder: Vandresæsonen er begyndt.

Det er nu alle, der har ferie eller fritid tilovers, vover sig udenfor for at mærke de behagelige stråler på huden. Det er nu alle begynder at overveje, om det ikke snart var tid til endnu en vandretur i det fri.

Er du stadig ny i feltet så læs med.

Hvilket udstyr skal du have med?

Udstyr, udstyr, udstyr… Mange vandrere bliver de rene udstyrstosser, når man nævner en ny smart dims, der kan gøre vandreturen nemmere for dem. Nogle går dog lidt over bord med det. 

For har du i virkeligheden brug for en stol, et bord, en lampe og lyskæder for at kunne hygge i lejren? Har du virkelig brug for at knække en blyant over for at spare på vægten?

Svaret er: Nej, kun hvis det er det, der skal til for, at du føler dig tryg på turen. Men tænk grundigt over, hvad du tager med.

Som minimum har du kun brug for en rygsæk, tøj til at vandre i, måske et ekstra sæt tøj, vandresko, telt, liggeunderlag, sovepose, mad og vand og en form for køkken. 

Uanset hvilket tøj du vælger, så sørg for, at det er af kunststof såsom nylon eller polyester, da det er langt mere behageligt og åndbart i sommervarmen. 

Overvej andre sko end dine udslidte sneakers

Noget af det vigtigste er dog skoene. Et par billige sko fra Netto er ikke nogle, du kommer ret langt i. Når først du befinder dig i vildmarken på stenbeklædte, ujævne stier og floder der skal krydses, holder et par udslidte, billige sko ikke længe. Du har brug for noget i god kvalitet, som holder. 

Det er trods alt vandreskoene, der skal bære alt vægten og har direkte kontakt med naturen hele tiden.

Hvilke sko skal du så vælge? Ja, det er det helt store spørgsmål, de fleste ikke har et fuldkommen korrekt svar på. Normalt er læderstøvler noget af de bedste. For nogle er støvler dog ikke det, de vil gå efter først. Tanken om varme fødder i et par støvler om sommeren er ikke det mest tiltalende i verden.

Er du mere til sko, findes der også et kæmpe udvalg af disse. For at få et bedre overblik, er det bedst at kigge på denne sammenligning af vandresko

Så er det egentlig bare med at nyde turen og roen.

Sponsoreret indhold

Hvis du er forælder, kender du sikkert til den evige kamp med at sørge for, at dit barn har det rette tøj på. Det må ikke blive for varmt, og det må heller ikke blive for koldt. Når årstiderne skifter, kan det være endnu sværere at vurdere, hvad dit barn skal have på udenfor. Derfor er termotøj til børn en genial løsning.

Termotøj er nemlig fremstillet af materialer, der varmer dit barns krop. Samtidig er materialerne også åndbare, så dit barn ikke kommer til at svede og blive fugtig. Når du derfor er i tvivl om, hvilket overtøj dit barn skal have på, er termotøj næsten altid det rette var.

Vælg blandt flere anerkendte mærker

Stort set alle mærker inden for børnetøj producerer deres eget termotøj. Det er nemlig en uundværlig del af enhver børnegarderobe. Hvis du derfor har et tøjmærke, som du foretrækker til dine børn, kan du helt sikkert også finde et sæt termotøj fra producenten.

Find den rette størrelse til dit barn

Børn kommer i alle størrelser, derfor kan du naturligvis også finde termotøj i alle tænkelige størrelser. Lige fra de helt små størrelser, der egner sig bedst til babyer og så op til de større størrelser til skolebørnene.

Derfor kan du helt sikkert også finde det sæt termotøj, der passer perfekt til netop dit barn.

Flere skønne farver og mønstre

Når du gerne vil købe termotøj til dit barn, har du også mulighed for at vælge blandt mange forskellige farver. Blandt andet har du mulighed for at købe tøjet i de mere klassiske drenge- eller pigefarver. Hvis du er mere til kønsneutrale farver, kan du også finde flere af disse.

Du kan også få termotøj, der har nogle søde eller seje motiver. Nogle børnetøjsmærker er kendt for at producere tøj, der har et specifikt design eller motiv. Det vil du naturligvis også kunne finde på brandets termotøj.

Fås også som vandafvisende

Er dit barn glad for at hoppe i vandpytter? Eller vil du bare gerne sikre dig, at dit barn kan holde sig tørt i al slags vejr? Så kan du få vandafvisende termotøj.

Denne slags termotøj har en overflade, der er vandafvisende. På den måde skal du ikke være bekymret for, om dit barn bliver vådt, hvis der kommer en mindre byge eller lignende.

Sponsoreret indhold

Der er ingen, der skal komme og fortælle dig, at du ikke kan underholde dig selv. Med hverdagens mange globale muligheder skal der ikke meget andet til end billigt internet, før du kan klikke dig ind på den ene slags underholdning efter den anden, som kommer fra hele verden. Verden er næsten bogstavelig talt åben for dig, så snart du åbner din computer og tænder for din internetforbindelse.

Internettet åbner for flere verdener af underholdning

Hvis bare du har en billig internetforbindelse, er du klar til at udforske hele verden. Siden COVID-pandemien har sat sit præg på hele verden, har vi alle sammen opdaget, hvor stor en betydning internettet har, samt at finde det billigste internet.

Skolebørn lærte hurtigt, hvor nødvendig en internetudbyder var, da de pludselig skulle hjemmeskoles under den ene nedlukning efter den anden. Det var også takket være internettet, at vi var i stand til at udføre vores arbejde næsten på samme måde som på kontorerne. Og når kontortimerne tikkede forbi, var internettet stadig åbent for mange andre underholdende ting.

Når du har anskaffet dig et godt internettilbud, er der ikke langt til et væld af muligheder på et globalt niveau. Der findes for eksempel tusindvis af onlinekurser, hvor du kan lære næsten lige, hvad du har lyst til. 

Og du behøver ikke engang forlade dit eget hjem for at gøre det. Faktisk behøver du ikke engang skifte ud af dit nattøj, hvis du har en lidt ekstra doven dag. Det er blot én af de mange fordele ved at have et internetabonnement, der åbner verdens døre for dig. Der er altid mange fordele ved at have en god internetpakke.

Med internettet er underholdning altid indenfor rækkevidde

Så snart du har sikret dig en god og stabil internetforbindelse, kan du begynde at undersøge den uendelige mængde underholdning, som bare venter på dig. Internettet er fyldt med alverdens underholdning – både for børn og voksne. 

Priser på internet er heller ikke de værste. Efterhånden er der nået en uofficiel enighed om nogenlunde faste priser på faste hastigheder mellem de forskellige internetudbydere. Det er snarere alt det, du kommer til at shoppe online, som kommer til at påvirke din bankkonto. 

Hvis du falder over en ny hobby, som kræver den ene eller anden slags udstyr, kan du sikkert nemt finde det online. Og bare med et enkelt klik går der ikke mange dage, før pengene er forsvundet fra din konto, og produktet er leveret til din dør.

Internettet har gjort mange ting nemmere for os, og derfor er vi også altid på jagt efter billige løsninger for at få stabilt, men billigt internet. Og for hver dag, der går, indser vi også, at vi ikke kan undvære internettet hverken i større eller mindre grad. 

Internettet er blevet en fast del af vores hverdag, og det er først, når vi må være foruden, at vi for alvor indser, hvor stor en indflydelse det har i vores hverdag. Tænk bare over, hvornår du sidst har slået en opskrift op i en kogebog eller stillet dine forældre et spørgsmål i modsætning til at Google dig frem til et svar.

Sponsoereret indhold

Drømmer du om sex i det fri, kan du roligt kaste dig ud i det. For det er helt lovligt, så længe der ikke er nogen, som tager anstød af det. Det gør det ekstra spændende at bolle i det fri.

Gemmer der sig lidt voyeurisme i dig, finder du det sikkert ekstra pirrende at have sex på steder, hvor I risikerer at blive opdaget.

Her tænker vi ikke lige på det at blive opdaget af ungerne, mens I er ved at gå til den derhjemme. Det er der bestemt ikke meget ved.

Nej, det handler om at have sex i det fri. Altså at tage din partner med ud i naturen, og finde et godt og ugeneret sted at gøre det frække.

Det er mere udbredt, end du måske tror. Særligt er der mange, som dyrker sex i Midtjylland under åben himmel.

En helt lovlig fritidsaktivitet

For der er en lille krølle på det med at have sex i det fri, som er med til at øge spændingen. Og gør det lidt nødvendigt at finde et ugeneret sted.

For der er nemlig intet i lovgivningen, som gør det forbudt at have sex i det fri. Det er en hel lovlig fritidsaktivitet.

Det tricky ved at bolle under åben himmel er, at I kan risikere at blive sigtet for blufærdighedskrænkelse. Altså, hvis der kommer nogen forbi, og ser hvad I har gang i. Og føler sig krænkede af det.

Tænker du, at det handler om nogle gamle stramtandede tanter, som bliver krænkede over det ungdommelige frisind, må du tro om igen. For kigger du i statistikken, kan det lige så godt være den yngre generation, der føler sig krænket over at se et par nøgne kroppe i naturen. For de unge i dag er langt fra så frisindede som deres bedsteforældre.

Så der er god grund til at være på vagt.

Køb dig til sex i det fri

Har du ikke en fast partner, kan det være sin sag at finde en kvinde eller mand, der har lige så meget lyst til at gøre det i det fri, som dig selv.

Så kniber det, kan du også – nok mest som mand – vælge at købe dig til sex i det fri via det lokale escortbureau.

Så vil du også bolle i det fri i Midtjylland, finder du flere som tilbyder escort i Struer, hvor de også er friske på en tur i det fri.

Det er ikke et ualmindeligt ønske her i det midtjyske”, fortæller telefonpasseren på et af byens escort-bureauer. Men der er jo også masser af smuk natur i det midtjyske. Så hvorfor ikke få den helt tæt ind på kroppen.

Sponsoreret indhold

Alt for mange af os går og bøvler med store og små udfordringer i hverdagen, der gør det svært for os at leve det liv, vi gerne vil. Måske føler du dig presset eller stresset på dit arbejde eller på dit studie, eller måske føler du dig nedtrykt og har brug for at tale ud om dine bekymringer. I alle tilfælde bør vi alle være bevidste om, hvorvidt vi har det godt mentalt i den hverdag, vi lever i. Hvis ikke dette er tilfældet, er det bedste råd herfra at tage kontakt til en kompetent psykolog, hvor der vil være mulighed for at snakke ud om de ting, der kan virke udfordrende for dig. Dette vil i sidste ende kunne anses som en investering for dit mentale velvære. 

Vi fortjener alle at have det godt mentalt

I vores fritid bør vi have tid til at lave lige præcis det, vi har lyst til. Vi bør ikke være bekymrede og stressede, således at vi reelt set ikke får slappet af i vores fritid. Hvis du netop nu går og har det skidt mentalt, så er det vores klare anbefaling herfra at finde en erfaren psykolog nær dig, hvor du kan få muligheden for at snakke ud om det, der tynger dig i din hverdag. Find en god psykolog hos Healper.dk er en mulighed mange danskere allerede har benyttet sig af. På Healper.dk får du nemlig muligheden for at blive matchet med en psykolog, der har erfaring inden for det, du har behov for hjælp til. Alle har retten til at have det godt mentalt, og det gælder i særdeleshed også dig, der læser dette skriv! 

Brug fritiden til at lade op mentalt 

Udover at tage kontakt til en psykolog, når man ønsker hjælp til sine udfordringer, så er det også en glimrende idé at bruge sin fritid på at lade op mentalt – eksempelvis ved at gå lange ture, læse gode bøger, afprøve nye hobbies etc. Dette kommer helt an på, hvad du ynder at lave i din fritid, og hvad der giver dig ro i maven igen. Det er nemlig vigtigt at huske på, at selvom man kan få god vejledning og hjælp hos en kompetent psykolog, så er vi selv lige så meget herrer over, hvor godt vi har det mentalt. Sørger du således for at prioritere dit mentale velvære i din fritid ved at gøre små ting du holder af, ja, så er du rigtig godt på vej allerede. 

Få den fritid du går og drømmer om

Når vi har det godt mentalt, har vi et større overskud, og vi får ganske enkelt mere ud af dagen og dermed også vores fritid. Ved at investere i dit mentale velvære, ved at tage kontakt til en psykolog, vil du med garanti opleve, at dine tanker, bekymringer og stressede fornemmelser bliver nemmere at håndtere, således at du kan få lige præcis den fritid, du går og drømmer om. Her vil der således være mulighed for at du kan bruge din fritid på lige præcis det, du ønsker.

Sponsoreret indhold

 

Vi interagerer med mange ting hver dag – alt fra en kaffekop til computeren. Alle disse ting har et specifikt design, som tjener et bestemt formål. 

 

Kaffekoppen er designet til at holde drikkevarer varme og være nem at drikke af. Din bærbare computer er designet til at være brugervenlig og nem at have med overalt, med slank og foldbar hardware. Uanset produktet, er godt design ikke tilfældigt. 

Hvorfor er godt design vigtigt?

Hvad er godt design? Dette spørgsmål har mange svar, men en måde at afgøre, om noget har et godt design er ved, hvor nemt det er at bruge.

Eksempel: snuspakke

Tag for eksempel en snuspakke: Denne pakke er lavet til at indeholdesmå tobaksposer – både nye og brugte. Disse pakker er runde med en diameter på 4-5 cm og en højde på 2-3 cm. Låget er nemt at åbne og lukke, og samtidig er det tæt for at sikre, at smagen bevares.

 

Hvis pakken var større, formet som en rektangel, eller havde et låg, som gjorde det svært at åbne den, ville det være et forfærdeligt design. På grund af den store og rektangulære form ville pakken ikke være nem at bruge, når det kommer til at åbne låget for at få fat i et nyt stykke snus eller stikke pakken i lommen. 

Eksempel: hjemmeside

Et andet eksempel er, når du besøger en hjemmeside. Hvis du straks forstår, hvad du skal gøre på hjemmesiden, har hjemmesiden et godt design. Hvis det er svært at navigere og udføre de handlinger, du ønsker på en hjemmeside, er designet dårligt. 

 

Hvis du ikke forstår, hvordan du finder de produkter, du leder efter, eller hvis det er svært at betale, forlader du måske hjemmesiden på grund af dårligt design. 

Hvordan laver man et godt design?

Der er ikke noget rigtigt svar på, hvordan man laver et godt design, men der er nogle ting, du skal have i tankerne, når du designer noget: 

Hvad er formålet?

Hvis du laver en kaffekop, er formålet at den skal kunne indeholde varme drikkevarer samt at man kan drikke af koppen, og holde den uden at blive brændt. Hvis du er tandlæge og opretter en ny hjemmeside, er formålet at gøre det nemt for folk at booke tid og finde oplysninger om de forskellige behandlinger og priser. Du skal sikre dig, at dit produkt eller din tjeneste opfylder formålet. 

Hvem er målgruppen?

Du bør altid overveje målgruppen, når du udvikler noget. Nogle ting er skabt til mange forskellige mennesker, mens andre ting er designet til en bestemt gruppe. Selvfølgelig er en cykel til børn designet til børn, og er derfor ikke beregnet til voksne. Du kan ikke give en baby en almindelig kop at drikke af – de har brug for en babyflaske, så de ikke spilder. 

Gør det nemt at bruge

Sørg for at gøre designet forståeligt og nemt at bruge. Sørg for, at den tilsigtede målgruppe finder produktet brugervenligt. Hvis du f.eks. opretter en ny hjemmeside, og det ikke er tydeligt, hvad en bruger skal gøre, når de lander på hjemmesiden, er de besøgendes chance for at gennemføre de ønskede handlinger lille. 

Så hvorfor er design vigtigt? 

Afslutningsvis:design er vigtigt, fordi alt er baseret på det. Alt, hvad vi gør, påvirkes af design – også selvom du bare tager en slurk af din kaffekop, tager et stykke snus fra din snuspakke eller besøger en hjemmeside. Hvis designet er dårligt, er oplevelsen ødelagt.

Sponsoreret indhold

Det er efterhånden et fænomen at holde sig i god form. Og det er en god ting, for selv i vores travle hverdage er det klart bedst for os, når vi holder os fysisk i gang. Nogle gange er der dog brug for en smule hjælp, hvis man gerne vil blive ved med at motionere og træne.

Fitness hjælper mange

Mange bruger et fitnesscenter til at holde formen, og det er en rigtig god idé. I fitnesscenteret har man rig adgang til alt det udstyr, som man kan drømme om, samt andre folk der kan hjælpe en med, hvordan man bruger det.

Det er virkelig fedt, fordi alt man har behov for til at træne og motionere, således er samlet på ét sted. Det gør det nemt at dukke op, træne og motionere som man vil, og derefter kan man få sig et brusebad og smutte videre for at se på sine andre gøremål. Desuden er der meget af fitnesscenterets udstyr, som man bare ikke selv kan have derhjemme, fordi det er for dyrt og fylder for meget, hvorfor det jo er lækkert, at man bare kan tage i fitness og bruge det, som man vil.

Når tiden er trang - det du kan gøre derhjemme

Selvom et fitnesscenter har mange fordele, så er der dog ét problem: hvis det ikke ligger belejligt, så kan det være svært for nogen at finde tiden til virkelig at udnytte det. Hvis ens hverdag tager sig sådan ud, så kan det være værd at overveje, hvad man kan gøre derhjemme.

Selvom det helt tunge maskineri sjældent hører til i ens eget hjem, så er der meget sportsudstyr, som man uden problemer kan udnytte i eget hjem. Håndvægte behøver ikke fylde det store og kan bruges til meget forskelligt slags træning.

Noget så enkelt som løbesko kan man også komme langt med, hvis man gerne vil motionere. Især fordi det giver dem, der er lav på tid, mulighed for at de eventuelt kan løbe omkring og på den måde slå to fluer med ét smæk. 

Der er altid en løsning - det handler bare om at finde den

Om du er travl eller ej, allerede er i god form eller er ude af form, så er der altid en løsning, hvis du gerne vil træne og motionere. Nogle gange kræver det bare, at du bruger lidt tid på at finde den. Men det kan altid lade sig gøre.

De fleste af os forbinder sikkert kollagen med pulveret, som man kan blande op og drikke. I den kosmetiske verden forbindes det med restylane, da det naturligt genskaber kollagen i huden. Derfor er restylane en populære behandling både i udlandet såvel som i Danmark, hvor man kan få restylane behandling i Århus og de andre storbyer herhjemme.

 

Restylane er en filler

Hvis du ikke i forvejen er bekendt med restylane, så er det en velkendt ikke-permanent filler. Det består af 98% vand og 2 % sukkerstof. Man bruger det til at “udfylde” steder i ansigtet til enten at reducere og udglatte rynker eller give volumen til ansigtet. 

 

Restylane er som nævnt en ikke-permanent filler, da restylane nedbrydes naturligt af kroppen efter cirka 12 måneder. Hvis man får restylane i læberne, er nedbrydningstiden dog væsentligt mindre, fordi der er meget bevægelse i området - stoffet er typisk nedbrudt efter 6 måneder.

Restylane booster din kollagen i kroppen

Som nævnt genskaber restylane behandlinger kollagen i huden på naturlig vis. Kollagen er en protein i kroppen. En tredjedel af proteinerne fra vores kroppe kommer faktisk fra kollagen, som er godt for både vores hår, led og hud. Kollagen er med til stramme huden op. Med alderen mister man dog kollagen i kroppen, derfor bliver huden. Derfor anses restylane som en behandling, der ikke både gøre en yngre udefra ved at give ansigtet volumen og udglatte rynker og linjer, men også indefra med mere kollagen i kroppen.

 

Disse områder kan behandles med restylane

Nogle kan være usikre på, hvor man kan benytte ikke-permanente fillers som restylane. Det er dog som regel noget, man mest bruger på ansigtet. Man anbefaler at bruge restylane til eksempelvis:

  • At reducere nedadvendte mundvige
  • At reducere furen fra næsen til munden
  • At forstørre og/eller forme læber
  • At forme kinder og/eller kindben
  • At udjævne bump på næsen
  • At reducere rynker og rander under øjnene

Restylane behandling i Danmark

Herhjemme i Danmark er du i sikre hænder, hvis du vil have foretaget en restylane behandling. Alle behandlinger med restylane bliver altid udført af læger eller højt specialiserede, erfarne og autoriseret sygeplejersker. Du vil også altid komme til en konsultation inden en mulig behandling, hvor du vil få besvaret alle nødvendige spørgsmål. Det er ikke en nem beslutning at beslutte sig for at få en restylane behandling. Sørg derfor også for at tale det igennem med din egen læge eller autoriseret kosmetisk klinik, inden du tager en beslutning.

 

Pris på restylane behandling

Prisen på en restylane behandling kan variere alt efter, hvor man bliver behandlet såvel som, hvor i verden man beslutter at blive behandlet. Herhjemme i Danmark kan man få en restylane behandling i Århus, København, Odense og de fleste andre storbyer. Priserne i Danmark vil typisk have en startpris på 2.500 kroner for en enkelt behandling.