Gys i efterårsferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Der er både hekse, prinsesser og spøgelser i turbådene i efterårsferien. Der er både hekse, prinsesser og spøgelser i turbådene i efterårsferien. Foto: Canal Tours.

KØBENHAVN: Hvis efterårsferien går til København, så er der gode muligheder for de børn og barnlige sjæle, der gerne vil have gåsehud.

Turbådene fra Canal Tours sætter børnene i centrum og har hekse, spøgelser og prinsesser med ombord i dagene fra den 11. til den 19. oktober.

Efterårsdagene er delt op, så de forskellige tidspunkter i løbet af dagen har hver sit tema.

Eventyr for børn

prinsesse-koebenhavn-baadKl. 14.00 er der tur for de meget eventyrlystne børn. De kan høre den spændende og sandfærdige historie om den rigtige havfrue.

Og de kan høre om, hvorfor Christian 4. havde klap for øjet, og naturligvis om det er muligt at sætte kikkerten for det blinde øje.

De får vist, hvor kongefamilien bor, og hvordan hele Danmarks Prins Henrik lufter hundene i Nyhavn, mens hans søn Kronprinsen øver sejlads i havnen.

På Børsen er et spir, der består af drager med sammensnoede haler. Er der mon en grund til, at de ligner Pluto og Fedtmule?

Uhyggeligt

Kl. 16:30 er der børnegyser i farvandet. Spøgelset Bob er kommet med på båden sammen med heksen Hilda.

baad-koebenhavnDe to vil gerne have børn og deres familier med ud på en tur, der byder på rigelig spænding og gys. Hvem af de to mon har den mest uhyggelige og samtidig sjove historie om hovedstaden og dens gamle bygninger.

For måske gemmer der sig spøgelser under Stormbroen. Måske er der faktisk nogle, der går igen på Amalienborg. Hør også om havhekse i havnen.

Heksen Hilda vil også gerne have lidt hjælp til at brygge trylledrikken til årets Halloweenfest. Den holdes hvert år under taget på Christian d. 4.s bryghus. Det bliver uhyggeligt...Det hele er egnet for børn mellem 3 og 8 år og varer 1 time. I kan købe billetterne her.

Senest ændret Mandag, 13 oktober 2014 17:23

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.