Spies får Santorini på programmet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Santorini som mange kender øen fra postkortene. Santorini som mange kender øen fra postkortene. Foto: Spies.

SOMMERFERIE: Spies vil til sommer 2015 have den vidunderlige, græske ø Santorini med i programmet.

Der bliver tale om pakkerejser med rutefly til lidt over 20 hoteller på fire forskellige rejsemål; Kamari, Thira, Imerovigli og Oia.

Den flotte ø Santorini er en af Grækenlands absolut mest spektakulære øer. Her er en dramatiske natur, lange smukke strande og idylliske smukke landsbyer.

Strand og vand

I Badebyen Kamari på østkysten er der et myldrende folkeliv, en herlig strand og en vidstrakt udsigt ud over Det Ægæiske Hav. Strandpromenaden løber langs den sorte lavastrand og der er masser af gode shoppingmuligheder, forlystelser og restauranter.

Højt beliggende på en klippe helt ude på Santorinis nordlige odde ligger Oia, der har en fantastisk udsigt ud over havet.

De kendte kridhvide huse med blå kobolttager knejser højt oppe og hænger nærmest ud over skråningen. Det er disse huse, der pryder mange græske postkort.

I hovedbyen Thira finder man et folkeliv uden sidestykke. Restauranter, forlystelser og butikker kappes om at give turisterne de bedste priser og den bedste service.

Santorini hver mandag og torsdag

Hvis man derimod er på jagt efter fred og ro, så er Imerovigli, der er en af Santorinis ældste byer, det helt rigtige valg. Byen ligger højt oppe på kraterkanten med små, smalle gader og mange hyggelige caféer og taverner.

- Santorini er en utrolig smuk ø men ikke noget for den, der lider af højdeskræk. Her hænger mange af husene og restauranterne nærmest ud over vulkankrateret, hvilket til gengæld giver en helt fantastisk udsigt, fortæller Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Spies hoteller på øen dækker over alt fra enkle lejlighedshoteller til eksklusive, femstjernede spa-hoteller.

Der er afrejse til Santorini fra København med Norwegian mandag eller torsdag i perioden fra den 22. juni til den 10. august. Man kan også vælge at rejse med Aegean Airlines via Athen fem dage om ugen i perioden fra den 14. april til den 24. oktober.

Senest ændret Fredag, 02 januar 2015 20:59

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.