Ferie for børn

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Falk Lauritsen og Apollo vil sætte fokus på børnenes ferie på rejsemessen i Herning til februar. Falk Lauritsen og Apollo vil sætte fokus på børnenes ferie på rejsemessen i Herning til februar. Foto: Apollo.

FAMILIEFERIE: Sol, strand, shopping og kultur er alle ingredienser i en god ferie. Men nu vil Apollo og Falk Lauritsen også sætte ekstra fokus på børnenes behov på ferien.

Den store årlige ferie er en af de helt store begivenheder i mange familier. Her får den travle familie mulighed for at stoppe op og være tilstede - sammen.

Derfor er er ved årets Ferie for Alle 2015 messe i Herning blandt andet fokus på den børnevenlige ferie. Apollos to børnemaskotter - Polly og Mino – kigger selvfølgelig forbi messen for at møde de mange børn, og naturligvis vil der være rig lejlighed til en god snak om ferie og familie.

De to rejsearrangører har desuden allieret sig med Flying Superkids samt Voice Junior-vinderen fra foråret 2014 - Melina, som sørger for underholdningen til familiens yngste – og deres forældre.

- Målet for os er glade børn og glade forældre, som føler, at ferien har været afslappende og vellykket. Dette sikrer vi blandt andet ved at tilbyde hoteller, hvor børn kan være børn, og de voksne kan slappe af velvidende, at de små har det godt og er underholdte – enten sammen med deres forældre eller andre børn. Vores rejseledere er uddannede til at imødekomme de yngstes behov, og vi tilbyder flere hoteller med svømmeskoler og særlige aktiviteter for børn, fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Senest ændret Tirsdag, 20 januar 2015 11:43

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.