Middelhavets perle Sardinien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Spies har fået Sardinien med i sommerprogrammet for 2015. Spies har fået Sardinien med i sommerprogrammet for 2015. Foto: Spies.

NYHED: Spies vil fra sommeren 2015 have en lille, fin nyhed i programmet. Det er italienske ø Sardinien, som Danmarks største rejsearrangør vil tilbyde feriegæsterne.

Foreløbig er der to rejsemål med nemlig smaragdkysten, Costa Smeralda, der er kendt i jetset kredse og Alghero, der har et ry som en romantisk by, hvor kærligheden blomstrer - næsten af sig selv.

Alghero på Sardinien

Sardinien er en meget smuk ø med charmerende natur, dejlige strande og rigtig god mad, og midt i det hele ligger Alghero.

Byen Alghero er faktisk to byer nemlig den gamle del og Lidoen. Førstnævnte har små trange gader og er omgivet af en ringmur. Det er her, man finder de hyggelige restauranter med opskrifter, der er gået i arv fra mamas mama.

Udenfor bykernen ligger Lidoen og stranden, der bærer det samme navn.

Jetset på Costa Smeralda

Hvis man gerne vil indfange stemningen af jetset, så er Costa Smeralda med hovedbyen Porto Cervo det rigtige sted at tage hen.

Her samles de rige og betydningsfulde fra hele Europa for at shoppe i designerbutikker, nyde den gode mad og slå sig løs i de meget eksklusive og populære natklubber.

Det historiske Sardinien

Sardinien er dog langt mere end strand, jetset og restauranter. Øen er rig på kulturarv og historiske bygninger.

Så for den historieinteresserede vil der være rigeligt at se til, hvis man vil lidt af det hele. For man kan sagtens kombinere strand- og solferie med kultur.

Men uden mad og drikke, duer man jo ikke. Heldigvis så er det sardinske køkken noget helt for sig selv, der kan tilfredsstille enhver sult. Især hvis man er til gode fiske- og skaldyrsretter. Prøv de lokale specialiteter såsom Porcheddu, Bottarga og Aragosta.

- Det kan virkelig anbefales at leje bil og udforske omgivelserne på egen hånd. Der er mange seværdigheder og historiske steder men også fantastiske strande, hvor vandet er klarere end på de fleste andre rejsemål omkring Middelhavet, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

Spies' hoteller

I og udenfor Alghero har Spies fire hoteller, og de tilbyder desuden otte hoteller ved Costa Smeralda. De fleste af hotellerne ligger tæt på både stranden og centrum.

Det er muligt at komme til Sardinien med Spies pakkerejser med rutefly fra København direkte til Olbia med Norwegian på tirsdage i perioden fra den 23. juni 2015 til den 11. august 2015.

Herudover kan man rejser fra København med Austrian Airlines via Wien i perioden fra den 4. april 2015 til den 10. oktober 2015.

Priserne afhænger af tidspunkt, men et eksempel kan være: Fly fra/til København med afrejse den 4. august med indkvartering på 4-stjernede Rina i Alghero i en uge med morgenmad: fra 5.585 kroner.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.