Ferie giver tid til hinanden

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Vi elsker hinanden lidt mere, når vi er under varmere himmelstrøg. Vi elsker hinanden lidt mere, når vi er under varmere himmelstrøg. Foto: Karolina Henke.

ALENETID: For mange par handler ferien om, at man får plejet et forhold, der i en travl hverdag sættes lidt til side.

Mange danskere er netop nu på vinterferie, og Valentins Dag på lørdag skal nok blive fejret på ferien.

Ferie og sex

Star Tour har lavet en ny undersøgelse, der fortæller i tal om parforhold, der bliver plejet på rejsen. Blandt 2080 respondenter har 2 ud af tre gæster således svaret, at de primært lægger vægt på "afslapning og tid til hinanden" på ferien.

sex-ferie-rejser- Danskerne oplever at have fået mere travlt i hverdagen, og det kan det være svært at få tid til nærvær. Her er ferien blevet vigtigere som et åndehul i parforholdet, hvor vi giver os bedre tid til at kigge hinanden i øjnene, siger Star Tours pressechef, Nikolai Johnsen.

Ikke overraskende viser samme undersøgelse, at 3 ud af 4 danske rejsende har mere sex på ferien end derhjemme. Det er simpelthen ferieaktivitet nummer et.

Frier på ferien

Feriestemningen har det med at gribe om sig, og hele 21 procent har faktisk enten friet eller overvejet at fri under en ferie.

- Det er jo det her, der gør rejser til det mest fantastiske for os danskere. Vi kommer ud af den daglige trædemølle og tør gøre de ting, som vi længe har haft lyst til, siger, Nikolai Johnsen, der selv friede til sin kæreste på sin seneste rejse.

Få din Valentine gratis med på ferie

Star Tour har nu taget konsekvensen af deres undersøgelse og gør det ekstra let at få partneren med på ferie.

Rejsearrangøren har sat over 3000 rejser på udsalg med op til 50 procent rabat. Se mere på www.startour.dk/valentinsdag.

Rejserne går til Kap Verde, Lanzarote, Thailand, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca, Kreta, Antalya, Marmaris, Sunny Beach, Cypern, Rhodos, Korfu og Sicilien. Tilbuddene dækker perioden 1. marts – 30. juni efter først til mølle princippet.

Senest ændret Onsdag, 11 februar 2015 13:44

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.