Fri for udrejseskat i tre år mere

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Når man flyver hjem fra Jordan, så slipper man i de næste tre år for den forhadte udrejseskat. Når man flyver hjem fra Jordan, så slipper man i de næste tre år for den forhadte udrejseskat. Foto: Visit Jordan.

JORDAN: Har du for år tilbage været turist i Jordan har du måttet betale omkring 400 kroner i udrejseskat i lufthavnen i Aqaba, men denne skat blev afskaffet sidste år foreløbig for et år.

Nu har Jordan Turisme Board besluttet at forlænge fritagelsen for udrejseskatten i yderligere tre år frem til marts 2018.

Målet med den forlængede afskaffelse er i at tiltrække endnu flere turister, som flyver enten charter- eller med lavprisselskaber til Jordan og især til King Hussein International Airport i Aqaba.

Dykning i Jordan

Lufthavnen ligger lidt nord for turistbyen ved Det Røde Hav. Her er der masser af muligheder for dykning i koralhaven og der er masser af steder til afslapning samt en lang række seværdigheder ligesom stedet byder på lave skatter og taxfree shopping.

- Det er vores håb, at vi med den forlængede ordning fortsat kan vise verden, at Jordan er et smukt og gæstfrit sted, siger direktør i Jordan Tourism, Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat.

Der er flere danske Rejsebureauer, der har ture til Aqaba.

Senest ændret Onsdag, 18 marts 2015 07:01

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.