Bali bliver vinterens lune feriedestination

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bali er kommet med i programmet hos Beach Tours. Bali er kommet med i programmet hos Beach Tours. Foto: Shutterstok.

FERIE TIL VINTER: Det fremstormende rejseselskab Beach Tours med den erfarne Jan Lockhart i spidsen lancerer nu Bali som nyt feriemål. Selskabet forventer at sende omkring 1000 feriegæster af sted til "kærlighedens ø" allerede det første år. Opskriften er rekordlave priser og god service.

Oversøiske destinationer er i den kommende vintersæson i høj kurs på grund af det store pres på De Kanariske Øer.

- Bali har, siden vi danskere begyndte at rejse oversøisk, været et yndet rejsemål, men de seneste 10 år har rejsemål som Thailand og Mexico domineret. Rejsevante danskere vil imidlertid andet end det, de har prøvet flere gange før, for nye oplevelser tæller. De Kanariske Øer er grundet situationen i Egypten og den omkringliggende region så godt som lagt ned. Beach Tours' fleksible samarbejde med ruteflyselskaber og historisk gode hotelkontrakter på Bali gør, at vi kan tilbyde Seminyak og Sanur til markedets laveste priser, fortæller direktør i Beach Tours, Jan Lockhart.

DELTAG I KONKURRENCEN OM ET GAVEKORT PÅ 3.000 KRONER TIL BEACH TOURS.

Wellness og nydelse på ferien

Ikoniske risterrasser, afslappende spabade, yoga, hvide, glitrende strande og befolkningens venlighed er alt sammen billeder, hvad vi forstår ved Bali, og det tiltrækker flere og flere danskere.

Samtidig vil vi have nye destinationer end De Kanariske Øer, som vi kender så godt.

- Når efterspørgslen er, som den har været på De Kanariske Øer i vinter, presses priserne urimeligt meget i vejret, og samtidig kan feriegæsterne godt føle sig noget "klemt", fordi der er så mange på de samme steder. Er man ikke til det, og har man samtidig lyst til at prøve noget andet men i samme prisleje, kan vi tilbyde Bali til 5999 kroner for 12 nætter per person, og det har allerede givet god respons, siger Jan Lockhart.

Bali før og nu

Legian og Seminyak repræsenterer på en og samme tid det moderne og det gamle Bali, for her ligger rismarker side om side med det mest hippe og moderne.

Områderne byder på balinesisk gourmet-mad, Balis bedste shopping, til næsten ingen penge og hyggelige cafeer samt de meget populære beach clubs. Her nyder man livet ved dejlige moderne og rene pools, og på stranden mødes feriegæster og lokale i de små barer på stranden, når solen går ned.

Badestranden ved Sanur

Balis mest kendte område er formentlig Sanur. Her er alt, hvad man en turist kan ønske sig. Stranden her er den bedste på Bali, og mange benytter muligheden for at sejle til de andre naboøer.  Sanu er en attraktiv destination for både par og børnefamilier.

Bali har faktisk noget for enhver smag. Fantastiske restauranter, smukke templer, trekking på vulkaner, gode butikker, markeder, spillesteder og økologiske cafeer.

Der er gode muligheder for at dyrke al slags sport - herunder naturligvis vandsport, cykling, rafting og vandring i den eksotiske natur.

Historisk interesserede kan se Mads Langes grav. Mads Lange var en dansk handelsrejsende, der nød stor anseelse på Bali - og fik tilnavnet Kongen af Bali. De specielle ceremonier og ofringer kan også overværes og giver et indblik i den lokale kultur.

Hoteleksempler i Seminyak:

The Batu Belig Resort

Resortet er et kategori 2 hotel og typisk balinesisk. Det er et familiedrevet hotel i udkanten af Seminyak, og lige i nærheden er et rigtig godt af restauranter og cafeer. Samtidig er der kort afstand til shopping-gaderne, de mange beach clubs og stranden.

Lige ved indgangen til The Batu Belig Resort ligger hotellets restaurant, hvor morgenmaden serveres. I løbet af dagen kan man naturligvis nyde en kop kaffe eller en drink her - eller bare sidde og slappe af med en god bog.

Værelserne er rummelige og enkelt indrettet. De har flisegulv, køleskab, aircondition, tv, safeboks samt badeværelse med bruser. Hotellet har en lille swimmingpool med liggestole samt et spa- og massagested.

Beach Tours' billigste alternativ: 12 nætter fra 5999 per person.

Double Six Hotel

Et andet godt alternativ er kategori 5 hotellet Double Six Hotel. Det er et luksushotel med en swimmingpool på hele 120 meter. Tæt ved er den lækre, brede Seminay-strand med sit helt eget liv i de mange solnedgangsbarer. De er vildt populære om eftermiddagen og ved solnedgang, hvor de fyldes med glade feriegæster.

Double Six Hotel er kendt for de gode barer og restauranter. Poolbaren er velbesøgt om dagen, hvor livet nydes i fulde drag. Hotellets rooftop bar er en af Balis mest populære specielt ved solnedgang, og her er DJ og lounge-musik, farverige cocktails og masser af plads, hvor man kan nyde udsigten.

På Plantation Grill er der skaldyr og gode steaks i lange baner, og mange begynder middagen i den gamle britiske klubagtige bar inden middagen i den 50'er inspirerede restaurant. After dinner cocktails indtages i kolonistilsbaren over restauranten, og der er også en virkelig god italiensk restaurant på hotellet. Luksushotellet har desuden en stor spa og et fitness center.

Hoteleksempel i Sanur:

Swiss Bel Resort Sanur

Et godt hotel er Swiss Bel Resort Sanur, der ligger direkte ved Beach Road, hvor man finder mange cafeer, restauranter og butikker. Fra hotellets åbne og imponerende lobby er der frit udsyn til den flotte swimmingpool, som hotellet er bygget rundt om.

Ti minutters gang fra Swiss Bel Resort Sanur ligger hotellets helt egen beach club. Der er desuden motionsrum og minimarked på stedet.

Senest ændret Onsdag, 24 august 2016 11:27

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.