Aktiv ferie med Apollo

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
HD Beach Resort på Lanzarote er et af Apollos nye træningshoteller for denne vinter. HD Beach Resort på Lanzarote er et af Apollos nye træningshoteller for denne vinter. Foto: Apollo Rejser.

TRÆNINGSREJSER: Apollo Rejser har siden lanceringen af Playitas på Fuerteventura indtaget en ledende position på området "aktiv ferie" og nu satser selskabet igen stort.

Danskerne er vilde med den aktive ferie, hvor sol og hav kombineres med mulighed for træning i det behagelige klima.

Træningsferie anses af mange for at være en af de største rejsetendenser i øjeblikket. Apollo tager derfor et skridt videre og har for den forestående vinter lanceret tre nye hoteller med træningsfaciliteter og tre nye for sommeren 2014.

Fælles for hotellerne med træningsmuligheder er et hotel af høj standard, gode faciliteter til sport og motion, herunder løb, gruppefitness, spinning, tennis og ofte også egen golfbane. Herudover er der et veludstyret fitnesscenter. Gæste-idrætsfolk vil herudover besøge hotellerne løbende og gennemføre sportslige temauger som eksempelvis ”Fit-event” på Playitas med Henrik Leth, hvor både fysikken og det mentale trænes, og aerobics-uger med kendte aerobics-instruktører.

De nye træningshoteller ligger på Lanzarote, Gran Canaria og på Phuket samt for sommeren 2014 på Rhodos, Mallorca og i Tyrkiet.

- For os er det vigtigt, at kategorien ’hoteller med træningsfaciliteter’ ikke blot er tomme floskler. Det handler ikke om, at hotellerne har et lille ’gym’ i kælderen med et par træningsvægte eller vandgymnastik ledet af hotelpersonalet. Det er hoteller, som har træning som decideret fokusområde og løbende udvider med nye faciliteter, der matcher tidens træningstendenser, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Playitas åbnede som sportsresort i 2009 og omfatter blandt andet en olympisk pool med 50-meter bassin, et stort fitnesscenter med Nautilus-maskiner, stor udendørs fitnesspark, syv tennisbaner og et cykel-center med 100 cykler fra Giant og Specialized. Apollo sender hvert år 18.000 danskere til Playitas.

Mythos Beach på Rhodos åbnede som aktivt resort i 2011 og har siden vundet ”Tripadvisors Certificate of Excellence” i 2011, 2012 og 2013. Hvad gælder sportsfaciliteter, omfatter det baner til volleyball, basketball, dart, bordtennis, petanque, billard og vandpolo. Og på fitness-området kan følgende dyrkes: Power walking, pilates, mind & body, løb, stretching, etc.

Du kan læse mere om alle de spændende træningshoteller her.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:21

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.