×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 143

Cypern som golfø

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Cypern - den skønne ø i Middelhavet. Cypern - den skønne ø i Middelhavet.

CYPERN: Lige øst for den lille by Polis på det nordvestlige Cypern er et af Cyperns største turistprojekter i mange år under planlægning.


Det er Shacolas Group, Cyperns største private virksomhedskoncern, der står bag projektet Limni Bay. Det kommer til at ligge på en skråning ned mod havet i et naturskønt område, hvor der tidligere lå en kobbermine.


Planen består af to 18-hullers golfbaner skabt af golfbanearkitekterne Jack Nicklaus og Gary Player, et femstjernet hotel med wellnesscenter, en førsteklasses bygning, et museum, flere cykelstier og et informationscenter samt et beskyttet område for havskildpadder.


- Dette er et længe ventet projekt, som ligger fantastisk smukt i nogle omgivelser, der er en lise for kroppen og sjælen, siger Johan Lantz fra Cyperns Turistråd.

 

Man vil bygge således, at det passer ind i omgivelserne, og tage store miljøhensyn til stedets unikke flora og fauna.


Med kun 45 kilometers afstand fra den lille havneby Pafos vil de nye golfbaner i Polis betyde, at det vestlige Cypern bliver noget af et golfmekka i det østlige Middelhav. På nuværende tidspunkt er der tre gode golfbaner i Pafos-området, og en fjerde åbner til september. Det er den første af de to nye 18-hullers baner, som bliver bygget med udgangspunkt i den gamle bane "Secret Valley". Den anden forventes at åbne i begyndelsen af 2015.


Det vestlige Cypern, som har meget andet end sol og badestrande at byde på, er i de senere år blevet mere og mere populært blandt skandinaver, og flere rejseselskaber tilbyder nu charterrejser til området. En yderligere årsag til denne popularitet er, at Ryanair nu flyver direkte til Pafos lufthavn fra Stockholm/Skavsta og Oslo/Rygge.


Man regner med, at det første spadestik bliver taget i løbet af 2014, og hele Limni Bay-anlægget vil stå klar til 2016.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:28

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.