×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 84

Løbeferie på Mallorca

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bravo Tours arrangerer nu også løbeferie på Mallorca. Bravo Tours arrangerer nu også løbeferie på Mallorca. Foto: Bravo Tours.

LØBETID: Bravo Tours klar med løbe-turisme på den spanske Middelhavsø Mallorca.

På Mallorca kan man nu opleve naturen og strandene på en helt ny måde. Alt sammen imens kredsløb og benmuskler styrkes. Til oktober sender DGI og Bravo Tours danskere med han til løb til Mallorca.

- Øens nordøstlige hjørne med de dramatiske landskaber er en perle til formålet, siger Bravo Tours' administrerende direktør, Peder Hornshøj.

Bravo Tours har base i Port de Pollença, der er kendt for sin to kilometer lange palmeomkransede strandpromenade, forrevne bjerge, blå laguner og smukke dalstrøg.
Smukke, gamle romerske og mauriske byer sine smalle, blomsterduftende gader ligger i løbeafstand fra Port de Pollença.

Løbeferierne henvender sig til motionister, der kan klare 60 km løb fordelt på fem etaper i et krævende, men også smukt landskab.

Titlen på løbeferierne, Mallorca High Five, henviser til de fem etaper, der fører løberne gennem betagende bjerge og dale.

Tempoet bliver seks minutter pr. kilometer, og der løbes om morgenen, så deltagerne har resten af dagen til at nyde ferieøens attraktioner - til fods, på cykel eller i bil.

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:20

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.