Den gode livsstil for feinschmecker-manden

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Nogle mænd går meget højt op i udseende og livsstil. Nogle mænd går meget højt op i udseende og livsstil. Foto: Fotostok.

STIL: En feinschmecker-mand er en kræsen mand, der kender til kvalitet og kun vil have det bedste. At være feinschmecker er ingen last, tværtimod, det er en livsstil, som flere og flere mænd stiler imod.

Vi lærer dig mere om feinschmecker-manden, og hvad han vil have.

Feinschmecker-manden livsstil

Hvad definerer en feinschmecker-mand? Jo, først er fremmest kan en sådan ikke defineres. Feinschmecker-livsstilen handler om, at man har en personlig holdning til tingene og står ved sine individuelle valg. Derfor er ingen feinschmecker-mænd helt ens.

Der findes dog nogle karakteristika for feinschmecker-livsstilen, som kan hjælpe os med at få et mere nøjagtigt billede af, hvem denne mandetype er.

En feinschmecker-mand er oftest kræsen. Ikke for at være på tværs, men fordi hans viden indenfor forskellige kategorier er stor og udtømmende. Feinschmeckeren er derfor meget kvalitetsbevidst og sætter pris på ting, som er forarbejdet med omhu, respekt, professionalisme og kærlighed for håndværket og materialet.

En feinschmecker er altid tro mod sine principper. Vil man være feinschmecker, må man derfor også være beredt på at skulle gå imod strømmen og tage nogle slag og spydigheder på vejen. En feinschmecker er nemlig unik og tør være det.

Feinschmecker-mandens interesser

Feinschmecker-mandens interesser er mange og dækker over både de gængse og mere alternative af slagsen. Det er nemlig ikke et spørgsmål om, hvad man laver, men hvorfor man laver det – der er taget stilling til tingene.

En feinschmecker-mand går til oldboys fodbold, fordi han synes, det tilfører hans liv værdi. Han får både rørt sin krop og set de gamle venner ugentligt. Dog ser man ofte feinschmecker-manden gå op i, for andre mænd, mere alternative interesser.

"Knitfullness" er en af de største trends bland feinschmecker-mændene dette år. Knitfullness er pendanten til Mindfullness – bare med strikning. Knitfullness går med andre ord ud på at være i nuet og slappe af, få tænkt efter og ro i kroppen, mens man strikker. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at man både slapper mere af, sover bedre og er mindre udsat for (vinter)depressioner, hvis man sidder med garn og strikkepinde mellem hænderne mindst en gang om dagen.

Kvalitet og livsstil

En Feinschmecker-mand går højt op i kvalitet. Han vil ikke nøjes og køber ikke bare hvad som helst – så hellere undvære! Bevidstheden om kvalitet går hele vejen rundt. Han bruger de bedste barbermaskiner, spiser det lækreste mad, kører den bedste bil og går i det flotteste tøj.

Her skal dog igen understreges, at det, feinschmecker-manden synes, er det bedste, langt fra altid er, hvad andre synes er det bedste. Hvis han synes en Opel Astra er den bedste bil for ham, er det den, han kører i. Feinschmecker-manden er ligeglad med, at andre måske hellere vil have en Ferrari.

Udseende og pleje

Denne mandetype går også meget op i, hvad han udtrykker med sit udseende. Derfor er den typiske feinschmecker-mand altid velplejet. Han bruger lang tid på sig selv, sin krop, ansigt, skæg og frisure, for alle disse ting udgør nemlig hans personlige udtryk – hvem han er, og hvad han står for.

For de fleste feinschmecker-mænd betyder dette også, at den personlige pleje bliver taget til nye højder, i forhold til hvad de fleste andre mænd er vant til. Et er jævnligt at gå i bad og gå til frisøren. Noget andet er, at det ikke er ualmindeligt for feinschmecker-manden at få lavet ansigtsbehandlinger og at bruge en hel del på at gå til tandlæge i København. For feinschmecker-manden gælder hverken frisør- eller tandlægeskræk.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.