Derfor skal du vælge en idrætsefterskole

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
På en idrætsefterskole får du en oplevelse for livet. På en idrætsefterskole får du en oplevelse for livet.

Er du ved at være færdig med niende klasse men ved ikke, i hvilken retning du skal gå? Det er ikke et let valg at træffe, og mulighederne synes også uendelige.

Skal du vælge at tage på gymnasium? Teknisk Skole? Eller noget helt tredje? Du kan også vælge at gå i 10. klasse på en idrætsefterskole. I denne artikel giver vi dig tre grunde til, hvorfor du skal vælge en idrætsefterskole. Når du er færdig med at læse den, ved du hvorfor, at en idrætsefterskole er et godt valg til dig, som godt kan lide at bevæge sig og være aktiv.

Du kommer ud og bevæger dig hver dag

Hvis du altid har været vild med at bevæge dig og få pulsen op, så er en idrætsefterskole det perfekte valg for dig. Selvom du ikke slipper for at gå sidde på skolebænken og få undervisning i traditionelle skolefag som fx dansk, matematik og biologi, så kommer du til at bruge det meste af din tid på at bevæge din krop og være aktiv. På en idrætsefterskole har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige linjefag, som fokuserer på én bestemt sportsgren fx fodbold, håndbold, hockey eller svømning.
Du finder derfor helt sikkert en linje og en idrætsgren, som falder i din smag. På en idrætsefterskole kommer du derfor til at dyrke den sport, du allerbedst kan lide.

Du lærer at stå på egne ben

På en efterskole bor du sammen med dine medstuderende. Selvom du stadig ser dine forældre i weekenden, lærer du at stå på egne ben i hverdagen. Dine lærere vil støtte dig i din skolegang, men du har selv ansvaret for at få det bedste ud af din tid på efterskolen. På en idrætsefterskole skal du selv sørge for at møde til undervisningen til tiden og lave dine lektier. Du skal selv forberede dit idrætstøj og -sko, så du altid er klar til at få sved på panden. Med andre ord lærer du at tage vare på dig selv. En efterskole vil styrke din selvstændighed – en kompetence, der vil have værdi for dig resten af livet.

Du får venner for livet

På en efterskole kommer du til at lære en masse nye unge mennesker at kende. Selvom I starter ud som medstuderende, bliver I uden tvivl venner inden for kort tid. For når man tilbringer så meget tid sammen med hinanden, får man hurtigt stablet et solidt fællesskab på benene.
På en idrætsefterskole dyrker du derfor idræt med dine venner. Du spiser aftensmad sammen med dine venner. Du græder sammen med dine venner. Og du griner sammen med dine venner. Der er ingen tvivl om, at de venskaber, som du knytter med dine medstuderende, vil vare ved længe efter, du er gået ud af efterskolen.

Grib chancen for at få en unik oplevelse, som du aldrig kommer til at glemme og vælg en idrætsefterskole. Du kommer til at få en oplevelse for livet.

billede

Senest ændret Tirsdag, 24 juli 2018 14:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.