3 tips til at spare på vand, el og varme

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ved at tænke sig om, kan man spare penge i hjemmet. Ved at tænke sig om, kan man spare penge i hjemmet. Foto: Peksels.

ENERGI: Du kan hurtigt komme til at spare mange penge på både vand, el og varme.

I denne guide har vi samlet et par husinvesteringer, der hurtigt vil få dit forbrug til at falde markant.

Hold på varmen

En sikker vinder, når der skal spares på varmeregningen, er en tagrenovation. Du kan billigt og nemt få fortaget en tagundersøgelse, som kan give dig et indblik hvor varmen slipper ud.

LÆS OGSÅ: Sådan sparer du penge på renovering af bolig

Et nyt tag kan koste en del, men kan på den anden side nemt komme til at halvere varmeregningen. Hvis du selv kaster dig ud i dette projekt, skal du huske, at der for alt i verden ikke må gå vand ind. Du kan eventuelt sætte et telt op til opbevaring. Det kan billigt arrangeres gennem teltudlejning.

Spar på vandet

En effektiv måde at sparre på vandet er ved at investere i en ordentlig vandvarmer. I dag bliver der lavet flere vandvarmere, som gennem ny teknologi nemt kan sparre dig for halvdelen af udgifter.

Et lidt billigere måde, men knap så hyggelig, er at tage brusebade i stedet for karbade. Det gennemsnitlige brusebad bruger en fjerdedel så meget varmt vand, som et karbad. Dette er altså en utrolig nem måde at komme til at sparre penge. En sidste ting, du bør gøre, når det kommer til vandforbruget, er at fylde opvaskemaskinen og vaskemaskinen.

Sluk for de elektriske apparater

Når du ikke bruger de elektriske apparater, bør du slukke helt for dem. Dette kan lyde som et ganske elementært råd, men ikke desto mindre er det her, de fleste oplever, at der er penge at sparre.

En af de maskiner, der sluger allermest el, er typisk tørretumbleren, dette er også et utrolig nemt sted at starte. I stedet for at tørre dit tøj i tørretumbleren, hver eneste gang du har vaske tøj, bør du i stedet hænge dit tøj til tørre så ofte som muligt. Et sidste råd du kan tage med på vejen, er at få skiftet alle dine gamle elektriske pærer ud med nye pærer.

Senest ændret Onsdag, 26 april 2017 16:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.