Bolig

Skånes bedste bær i haven

Fredag, 16 september 2016 00:00

GODE BÆR: Det pragtfulde sensommervejr med Indian Summer lokker havefolk ud på smutture ikke alene i kongeriget, men også til vores nærmeste nabo Sverige.

Svampeangreb i huset er svært at opdage

Lørdag, 10 september 2016 00:00

ÆGTE HUSSVAMP: Når ældre ejendomme angribes af ægte hussvamp, er der grund til bekymring, for den kan forvolde store skader på ejendommen. Samtidig er ægte hussvamp svær at opdage.

Forældrekøb i forstaden er en god ide

Onsdag, 07 september 2016 00:00

BOLIG: Rekordmange unge er blevet optaget på Københavnske videregående uddannelser. Derfor er det meget svært at finde en lejebolig, der er ledig, og nogle kigger på forældrekøb som et alternativ. De kan med fordel kigge mod vest.

Høsten af frugt og grønt i haven

Lørdag, 03 september 2016 00:00

AAGES HAVE: Her i september er det for alvor tid til at høste frugten af anstrengelserne fra foråret og sommeren. En del af syltningen er allerede gjort, men nu er det for alvor høsttid.

Syltning og høst i Aages have

Tirsdag, 16 august 2016 00:00

AGURKER OG RØDBEDER: Så blev det tid til at sylte rødbeder for første gang og agurker for anden gang. Agurkerne har givet en pæn høst denne sommer i drivhuset, men nu begynder planterne at blive inficeret med spinnemide.

STUDIELIV: Der er kommet gang i forældrekøb af studiebolig til de unge studerende. For nogle kan det være en rigtig god løsning, men man skal tænke sig om.

BOLIGHANDEL: Når vi kigger på hus og afgiver bud, tror mange, at de kan få urealistisk store nedslag i prisen på huset. Men sådan er det ikke.

Efter regn kommer ukrudt i haven

Torsdag, 14 juli 2016 00:00

AAGES HAVE: De seneste snart tre uger har vi fået meget regn. Over 100 mm her i Stenløse, og det kan blomster og planter lide.

Nabostridigheder hen over skel

Torsdag, 14 juli 2016 00:00

NABOSKAB: Der skal ikke meget til, før en lille stridighed med naboen kan bryde ud i lys luge og blive til en mindre krig. Hvor går grænsen? Og hvem har ret? Det er vigtigt at tage hånd om en stridighed om skel, før den bryder ud og bliver svær at lukke igen.

Huspriserne bevæger sig støt opad

Søndag, 10 juli 2016 00:00

VÆRDI: Huspriserne er stadig på vej opad og tog således endnu et lille ryk op i juni måned. Dugfriske tal fra Boligsidens Markedsindeks viser, at salgsprisen for en villa i hele Danmark generelt steg med 0,8 procent. Det er lidt mere end samme måned sidste år.