Ekstrakoncert med Mads Langer

Udgivet i Musik
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Mads Langer giver den gas på Oslobåden. Mads Langer giver den gas på Oslobåden.

MUSIK: Mads Langer er en eftertragtet herre blandt hans mange danske fans. Således blev koncerten med den danske popdreng udsolgt på få dage, da årets RockCruise-program blev offentliggjort i marts.

Men nu kan DFDS Seaways glæde de mange fans, der i sin tid gik forgæves efter billetter, med, at der er blevet plads til en ekstrakoncert med Mads Langer i programmet for årets RockCruise.

Mads Langer giver således nu også koncert den 14. september 2013. Og billetterne er netop sat til salg!

Mads Langer indtager scenen i Sky Club på Oslobåden i forbindelse med det RockCruise, der afgår fra København den 13. september.

Gæsterne vil til koncerten få mulighed for at opleve den albumaktuelle sanger i uformelle rammer og på helt nært hold, idet der maksimalt er plads til 300 mennesker under koncerten.

Søstærkt og varieret musikprogram
Det er 8. år i træk, at DFDS Seaways i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd) inviterer om bord til en række intime koncerter på Oslobåden.

Ud over Mads Langer byder RockCruise-programmet endnu på koncerter med Lisa Nilsson og Lars Lilholt Band.

Som en del af RockCruise-programmet vil gæsterne på udvalgte afgange desuden kunne nyde upcoming bands på den såkaldte Talentscene i Navigators Bar. Upcoming kunstnerne har således fortsat en særlig plads i RockCruise-programmet.

Besøg venligst DFDS.dk/mads for mere information om koncerten, RockCruise og for billetbestilling.

Senest ændret Torsdag, 30 maj 2013 18:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.