Læserrejser

ROMANTIK: Den gode ferie har man, når natur, kultur og romantik går op i en højere enhed - som det opleves i den ganske lille, romantiske fiskerby Limone Sul Garda. Nu kan du oven i købet få rabat på din næste ferie dertil.

ZILLERTAL: De fleste kender Alperne, som de ser ud om vinteren. Men om sommeren ændrer de karakter og bliver til stejle, grønne græsgange, forrevne klipper og smukke landskaber. Nu kan du få rabat på din romantiske ferie til Zillertal i Østrig.

BILLIG FERIE: Du kan nu spare helt op til 300 kroner per person på kvalitetshoteller i Europa sammen med Happydays og Fritidsmagasinet.

DRØMMEREJSE: Alanya er et vidunderligt paradis, hvis man vil slappe af og bare nyde livet, men det er samtidig også stedet, hvor det er meget let af finde vandsports- og andre aktiviteter.

SUPERBILLIG REJSE: Så er der billige rejser. Spar 1.850 kroner per person og bo på skønne hotel Riviera Beach, Playa del Cura, kat. 4, i egen juniorsuite med balkon og den dejligste havudsigt! Der er tale om et helt unikt tilbud, så det gælder om at gribe chancen. God rejse!

BILLIGE REJSER: Fritidsmagasinets læsere har nu mulighed for – på rejser med Suncharter – at få rabat på charterferien til sydens sol, palmer og strandliv i Tyrkiet eller Bulgarien.

BADELAND: Lige nu kan du bestille miniferie i det skønne ostsee resort damp i Slesvig-Holsten med 25 % rabat. Du får nemlig 4=3 - hvilket betyder, at du bestiller fire nætter, men du betaler kun for tre på de i forvejen lave tyske priser.

RABAT PÅ REJSER: Alcudia er det helt rigtige valg for jer, som rejser med børn eller som blot vil nyde de mange kilometerlange, hvide, lavvandede sandstrande, det fantastiske hav og nogle af Mallorcas bedste hoteller. Spies Rejser og Fritidsmagasinet har udvalgt nogle afgange med store rabatter.

REJS BILLIGT OG GODT: Nu kan du komme til den skønne canariske ø Fuerteventura med Fritidsmagasinet og Apollo Rejser. Du sparer helt op til 2.100 kroner.