Vink og tag selfie

Udgivet i Gadgets
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Alle selfiernes moder - det nye smarte kamera fra Samsung. Alle selfiernes moder - det nye smarte kamera fra Samsung. Foto: Samsung.

RETRO: Med det nye Samsung Smart Camera NX3000 kan alle lynhurtigt tage en selfie - bare ved at vinke til kameraet. Selvom kameraet ligner noget fra før "selfiernes" tid, ja, nærmest noget fra den tidlige analoge alder, så er der ikke desto mindre tale om et kamera, med den nyeste kamerateknologi indeni.

NX3000 er med et vendbart "flip-up display" med en såkaldt "wink shot-funktion", så man rent faktisk kan tage billeder blot ved at vinke til kameraet. Man skal blot slå skærmen op, fange sit ansigt på displayet og vinke løs. Så har man sin selfie. Det er da lidt morsomt. Det er dog også kameraets primære funktion, selvom billederne naturligvis heller ikke er ringe.

Men måske vil det slå an blandt unge, der sikkert også vil være vilde med "Tag & Go", som er integreret i kameraet. På den måde kan billeder - også selfies naturligvis - deles lynhurtigt uden brug af kabler.

"Legekameraet" er teknisk ikke dårligt. Det har en 20.3MP APS-C CMOS-sensor, en lukketid på 1/4000 og fem frames per sekund, når man skyder billeder i en serie. Det har en 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS linse, hvilket giver skarpe og klare billeder også ved zoom.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.