Mænd og tøj

Udgivet i Mode
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Mænd vil helst ikke bruge for meget tid på tøjkøb. Mænd vil helst ikke bruge for meget tid på tøjkøb. Foto: DIN TØJMAND.

LYNAKTION: De fleste mænd vi heldigvis gerne se godt ud, men tøjkøb behøver ikke tage hele dagen.

Mange mænd vil helst hurtigt ud af tøjbutikken. Det for måske nogle til at vælge, det der hænger i skabet, men det kan blive lidt kedeligt i længden.

Men omvendt så er tanken om at skulle forny garderoben også svær at overskue. Tøjbutikker, der hurtigt kan hjælpe uden for mange dikkedarer og tidrøveri, står derfor i høj kurs hos mange mænd.

- Vi hjælper gerne med hurtigt at friske garderoben lidt op, så det er nemt at sammensætte det rigtige outfit til enhver anledning, siger Anders Vedel, administrerende direktør hos DIN TØJMAND.

Butikkerne har bevidst satset på de hurtige tøjkøbere og har det meste på ét sted.

- Er man inviteret til to vidt forskellige fester, er ét sæt tøj ikke nok. Den ultimative løsning er ét suit og ét casual outfit – så er man dækket ind. Det handler om at kunne mixe og matche tøjet, så man følger en eventuel dresscode og samtidig føler dig godt tilpas, siger Anders Vedel.

Tøjkæden DIN TØJMAND blev i en forbrugeranalyse i efteråret (foretaget af YouGov) kåret til at være herretøjskæden med Danmarks bedste kundeservice

Senest ændret Tirsdag, 17 april 2018 15:02

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.