Livsstil

Flere og flere danskere vælger at rejse mod det store udland, det er en tendens, som har været konstant stigende over den seneste årrække. En af de helt store årsager til danskernes øgede rejselyst skal findes i det faktum at flybilletter er billige som aldrig før set. Det er for tiden muligt at rejse til USA for en flad tusindekroneseddel, det er ikke noget som før er set, og da slet ikke tværs over Atlanten.

PRAKTISK BEAUTY: Hvad består selvbruner egentlig af? Hvordan håndterer jeg selvbruner-uheld? Og hvorfor er isterninger en god ide at bruge, inden jeg går i gang med farvningen? Spørgsmålene er mange, når man kaster sig ud i at bruge selvbruner, og det kan til tider virke som en uoverskuelig proces. I anledningen af at Derma lancerer en ny selvbruner, som både er Svanemærket og allergivenlig, har hudplejemærket samlet et par tips og facts omkring det fantastiske produkt.

SKØNHED: En relancering af Essensity, der i sortimentet har en ammoniakfri ha?rfarve med op til 100 procent hvidha?rsdækning er nu i butikkerne.

OP MED HÅRET: Tag de nyeste trends og hotteste stylings fra catwalks i New York, Milano, London & Paris og kog dem sammen, så opnår du Essential Looks som er Schwarzkopf Professionals bud på efterårets og vinterens fire forskellige hårtendenser.

FOR MEN: Creed Soy Candles blev grundlagt i januar 2008, som det første danske firma med sojalys. Nu introducerer de luksus øko sojalys for mænd. Disse øko sojalys er CO2-neutrale, miljøvenlige og håndlavede i Vejle. De første tre dufte - specielt for mænd - er nu lanceret.

STIL: Er du big time modeoffer så glæd dig, for snart kommer OSiS+ nye serie "Session Label" i handlen, og det betyder at du inden længe kan kreere trendy og fashionabelt hår - nøjagtig som du ser det på catwalken.