3 tips til shopping på Black Friday

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Singles Day, Black Friday, Cyber Monday – der er så mange forskellige store shoppingdage i dag, hvor butikker og webshops sætter deres varer ned til favorable priser. Flere og flere virksomheder er med på bølgen, og derfor bliver det også sjovere og sjovere som forbruger at shoppe på de store shoppingdage. Selvom mange butikker og webshops reklamerer med store prisfald, skal du dog alligevel være opmærksom på flere ting, som du kan læse om herunder. Du kan også læse om, hvordan du kan få råd til mere shopping på de store shoppingdage – og dermed gøre shoppingen sjovere for dig selv.

Hold øje med førprisen

Rigtig mange butikker og webshops reklamerer med store prisfald til eksempelvis Black Friday. De store prisfald, der reklameres med, får rigtig mange forbrugere til at købe produkterne uden omtanke – og det er en grim fælde for mange. Hvis du ikke vil falde i fælden, er det en rigtig god idé at kigge på førprisen på varen. Har varen haft en højere førpris, vil prisfaldet naturligvis ikke være ligeså favorabelt. For at finde ud af om prisen er favorabel, kan du med fordel sammenligne prisen på varen med prisen på tilsvarende varer hos andre forhandlere.

Forbered dig til dagen

De seneste år har de store shoppingdage haft en fast plads i kalenderen, og derfor kan du altså også være sikker på, at dagene vender tilbage igen. Når du ved, hvad du kan forvente, kan du begynde at forberede dig på den store shoppingdag. Forud for dagen er det en rigtig god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvilke ting du vil købe. For at tiltrække forbrugere er der rigtig mange virksomheder, der reklamerer med mange af de tilbud, de kører. Derfor kan du også allerede dagen inden finde de tilbud, du vil gå efter. På den måde kan du være mere sikker på, at du finder de bedste tilbud og de billigste priser på det, du ønsker at købe. Hvis du vil forberede dig endnu mere, kan du også forberede dig økonomisk på, at dagen oprinder – som du ved, den gør. Du kan bruge nogle måneder på at spare op, så du kan være sikker på, at du kan købe alle de ting, du mangler til nedsatte priser.

Lån penge, og få råd til mere

Hvis du optager et lån, vil du naturligvis få flere penge at shoppe for. Det koster penge at låne, men det kan måske betale sig. Hvis du har tænkt dig at gå efter nogle varer, som du mangler, med store besparelser, kan besparelserne måske være større end prisen på lånet – hvorfor det i nogle tilfælde faktisk vil kunne betale sig at låne penge til Black Friday-shopping. Lån penge, hvis du skal købe nogle produkter, der er store besparelser på, og hvis produkterne er nogle, du skal købe, uanset om de er på tilbud eller ej. Sammenlign prisen på lånet med de besparelser, du gør dig – på den måde kan du hurtigt finde ud af, om det kan betale sig eller ej.

Senest ændret Tirsdag, 20 november 2018 05:02

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.