Stream dine yogaprogrammer online med professionelle undervisere

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Overvejer du at begynde på at dyrke yoga, og vil du samtidig gerne have en fleksibel undervisningsform, så kan du med fordel prøve online yoga. Du søger ganske enkelt på nettet efter ”yoga video online”eller yoga video for begyndere, og så dukker der flere udbydere op, som du kan kigge nærmere på.

 

Dyrke yoga hjemme i stuen

At streame yoga online er blevet populært i de senere år, fordi det i modsætning til yogatræning i et yogastudie ikke kræver, at man møder op på bestemte tidspunkter i ugens løb. Online yoga videoer er meget fleksibele, fordi du kan træne, når du vil, på alle tidspunkter af døgnet. Du kan ganske enkelt dyrke yoga hjemme i stuen. Det kræver blot en skridsikker yogamåtte, så du ikke risikerer at glide på gulvet og få skader på kroppen, men står godt fast. Derudover kan du med fordel have løstsiddende og behageligt tøj på, når du træner yoga.

 

Yoga videoer og programmer er af forskellig varighed, så du bestemmer selv, om du vil træne til en streamet yoga video i for eksempel 15, 30, 45 eller 60 minutter. Bagefter kan du slappe af eller smutte direkte i bad. Der er ingen transport til og fra et yogastudie et sted i byen. Det betyder, at det bliver nemmere at lave yoga i hverdagen, for eksempel tidligt om morgenen, før arbejdet eller om aftenen, når ungerne er langt i seng.

 

Professionelle undervisere sikrer god kvalitet

De professionelle undervisere, som underviser i videoerne, sikrer, at du får den samme gode undervisning, som hvis du dyrker yoga i et yogastudie eller fitnesscenter. De guider dig tålmodigt gennem alle yogaøvelserne (find her de bedste yogaøvelser og yogaudstyr til begyndere), og du er i trygge hænder som nybegynder.

 

Du får de forskellige yogastillinger grundigt forklaret, og du kan altid se øvelserne igen, så mange gange du har behov for, hvilket der jo ikke på samme måde er mulighed for, hvis du træner i et yogastudie sammen med andre. Når du vælger en dansk udbyder, får du samtidig en yoga video på dansk, og det kan være at foretrække frem for engelsk, når du skal lære de mange yogastillinger at kende.

 

14 dages gratis abonnement

Flere af de danske udbydere af yoga online tilbyder et 14 dages gratis prøveabonnement, og den mulighed bør man bestemt benytte sig af som begynder. Så får man i en periode gratis adgang til hjemmesiden, hvor man kan se forskellige yoga videoer og øve sig og finde ud af, om yoga er noget, man gerne vil dyrke fremadrettet. Man kan vælge mellem mange forskellige yogaformer. De mest kendte er Hatha-yoga, som via en række fysiske stillinger skaber ro i sind og krop og er en forberedelse til meditation, og Ashtanga-yoga som er serier af fysisk krævende øvelser.

Læs også: Intervention

 

Der findes mange andre retninger, hvilket man kan se, når man tjekker det store udvalg af yoga videoer online. Vælger man at tegne et månedsabonnement til en pris på for eksempel 99 kr., så kan man få adgang til over 700 yoga videoer online, så der er bestemt nok at give sig i kast med, hvis man gerne vil dyrke yoga i sin fritid og samtidig gøre det på en fleksibel måde, der passer ind i ens hverdag.

Senest ændret Mandag, 07 oktober 2019 02:05

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.