5 seje gaveideer til børnefødselsdagen

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Du er inviteret til børnefødselsdag med alt hvad det indebærer: boller, kakao med flødeskum, slik, kagemand, og ikke mindst vigtigst af alt - en gave. Men hvad i alverden skal det være? Det kan være en svær opgave at finde frem til den helt rigtige gave, i junglen af legetøj til børn. Vi har derfor samlet 5 bud på seje gaver, du kan give til børnefødselsdagen.

 

LEGO
LEGO er en klassiker - og er altid et godt bud. Der findes mange varianter inden for LEGO, som gør det nemt at tilpasse sig til barnets køn og alder. Måske skal det være LEGO Dublo? Eller skal det være Ninjago, Creator eller City - mulighederne er mange. Der er også mulighed for selv at bestemme prisklassen, da LEGO kommer i alle pakkestørrelser og priser. De fleste børn samler på eller flere af LEGOs varianter, så mon ikke noget nyt til samlingen falder i god jord.

Fjernstyret bil
En fjernstyret bil er et fremragende stykke legetøj for børn (og ikke mindst de voksne legebørn). Der er et utal af muligheder - måske skal det være et bestemt bilmærke, måske skal det være en racerbil eller en firehjulstrækker, som kan køre off road - der er uanede muligheder. Et fjernstyret køretøj kan give timevis af leg, hvor der kan køres ræs og laves vilde tricks.

Spion gadgets
Er fødselaren mon en lille spion? I så fald, findes der et kæmpe udvalg inden for spion gadgets som kan gøre de fleste små spioner ellevilde. Der findes kuglepenne med kamera, mini spion kamera, løgnedetektorer og meget mere! En sej og anderledes gave, som kan give mange timers leg.

En trampolin
Hvem elsker ikke at hoppe? Men en trampolin sikre du timevis af underholdning for store som små, samtidig byder leg på trampolin endda også på friskluft. En trampolin er et must i haven, for alle børn. Desuden er det et godt alternativ, hvis de skal være lidt adspredelse fra stillesiddende aktiviteter med computer og Ipad indendørs.

Tryllesæt
Har fødselaren en lille tryllekunstner gemt i maven? Så er et tryllesæt en fantastisk gaveidé. Der fås et bredt udvalg af tryllesæt, så det kan tilpasses til barnets alder. Uanset hvilket tryllesæt som vælges, følger der dog næsten altid en tryllestav, tryllekort og en vejledning til trylletricks med, så tryllekunstneren har alle de rekvisitter som skal bruges til at lave et sejt show for sit publikum.

Senest ændret Fredag, 12 juni 2020 10:28

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.