Den minimalistiske indretning

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Din boligstil siger meget om dig. Indretter du dig med en masse ting, nips og casual oprydning, eller kører du mere den minimalistiske stil? Uanset hvordan du bor, så signalerer din indretning noget af din personlighed. Somme tider vælger nogen at ændre på en bestemt boligstil, og det hænger ofte sammen med, at der er nogle andre ting i vedkommendes liv, der ændrer sig.

Trives du bedst med den minimalistisk stil, eller vil du bare gerne prøve at indrette dig uden alt for mange overflødige ting, så står det jo enhver frit for. 

Ting kan tage magten fra dig

Føler du, at du har uoverskueligt mange ting, og synes du, at det er svært at rydde op og helt umuligt at smide ud? Så kan det godt være et tydeligt tegn på, at alle dine mange ting er ved at tage magten fra dig. Der kan godt ligge en vanskelig proces i at smide ting ud. Det kan gøre ondt, hvis du er samler eller bare meget knyttet til dine ting. Til alle dine ting.

I det tilfælde kan det være meget grænseoverskridende at skulle smide nogle af disse mange mange ting ud. Men det er faktisk nødvendigt, hvis du skal have magten tilbage igen. Det skal du have.

Indret dig med færre ting

Når du er nået så langt i processen, at du har fået skilt dig af med rigtig mange ting, og du har opdaget, at det gik godt, så skal du videre til næste punkt. Når der er blevet færre ting i dit hjem, så må du se på det med lidt andre øjne. Det er nødvendigt for at se nye og anderledes indretningsmuligheder.

Selv om du måske ikke helt når hen til simple living, så er du i hvert fald i proces. Du har nok færre møbler og færre ting, hvis funktion er svær at definere. Tillykke med det. Herefter må du i gang med at skabe dit hjem forfra.

Sæt nogle luftige rammer

Når et rum er blevet mere eller mindre tømt, ville det være oplagt at udnytte det og få malet rummet. Vælg gerne enten hvid eller en meget lys farve til væggene. Det lysner, og det forstærker oplevelsen af lys og luft i de rum, der nu ikke er overfyldt mere.

Sæt også gerne nogle hvide træpersienner op for vinduerne til at erstatte nogle eventuelle tunge mørke gardiner. Det giver et helt anderledes lyst udtryk. Betyder prisen for denne nye indretning noget, så kan du gå efter nogle billige hvide træpersienner, som du kan være heldig at finde på tilbud. Dermed kan du spare en del. Persienner i træ holder vanligvis længere end metal eller alu persienner.

Vær glad for dit nye hjem

Det er måske ikke helt et nyt hjem, du har fået efter sådan en mærkbar make over, men det kan i hvert fald føles sådan. Du bliver nok mere glad for det, end du forestillede dig. Når der er tale om en så stor forandring, så kan det være svært at se for dig. Det kan også godt være, at der går lidt tid, inden du helt vænner dig til det. 

Men når du ser, hvor flot det bliver, og mærker, hvor befriende det er ikke længere at være under styrelse af alle de mange ting, så vil du nok opleve, at det var en forandring, som var god for dig. måske vil du sætte pris på det fra dag 1, måske skal der lige gå lidt længere tid. 

Når du igen oplever din bolig som dit hjem, som bare er blevet indrettet anderledes, så bliver du virkelig glad og lettet over det. Så vil du nok slet ikke kunne forstå, at du har være bekymret over det. 

 

Senest ændret Fredag, 21 august 2020 12:13

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.