Bedste restaurant i København

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danmarks bedste restaurant i September måned 2015 er Alchemist i København Danmarks bedste restaurant i September måned 2015 er Alchemist i København Foto: DinnerBooking.

MAD: Den nye københavnske restaurant Alchemist er det spisested i Danmark, der i september fik flest positive madanmeldelser af gæsterne.

Næsten 20.000 gæster bedømte i september deres restaurantbesøg på siden Dinner.Booking.com. På en restaurant Alchemist i hovedstaden var tilbagemeldingerne ekstra gode.

Nyåbnet restaurant

Restaurant Alchemist har ikke haft lang tid til at gøre opmærksom på sig selv, da den først åbnede i slutningen af august måned med Rasmus Munk som leder.

Der var allerede inden åbningen store forventninger til den unge koks evner. I gastronomiske kredse er Rasmus Munk nemlig godt kendt.

- Det betyder rigtig meget for os, at vi er kommet godt fra start, og at både anmeldere og gæster ser ud til at tage godt imod os, fortæller Rasmus Munk.

Teater og god mad

Faktisk fik Alchemist den bedste score, der nogensinde er målt hos DinnerBooking med hele 5,91 ud af 6 mulige point.

Helhedsoplevelsen på restauranten i København er sandsynligvis en af forklaringerne på den høje rating.

- Maden skal selvfølgelig være i top, men jeg tror egentlig helhedsoplevelsen har en ligeså stor betydning for gæsternes anmeldelser. På Alchemist kommer gæsterne ind i en teaterlignende verden og får en noget anderledes restaurantoplevelse, og det tror jeg godt, de kan lide, forklarer Rasmus Munk.

Jysk kok i KBH

Den meget flotte modtagelse stiger dog ikke Alchemist-kokken til hovedet. Lidt jydsk besindighed har man vel:

- Jeg tænker ikke, at vi er på samme niveau som de andre restauranter på listen såsom Studio og AOC, men det her er et skridt i den rigtige retning og viser os, at vi er oppe i den gode liga, fortæller Rasmus Munk.

Fem bedste restauranter, Sjælland, september 2015

1. Alchemist, København Ø
2. Studio, København K
3. Søllerød Kro, Holte
4. Kong Hans Kælder, København K
5. Restaurant AOC, København K

Fem bedste restauranter, Danmark, september 2015

1. Alchemist, København Ø
2. Lieffroy, Nyborg
3. Studio, København K
4. Madindustrien, Vejle
5. Søllerød Kro, Holte

Gæsternes bedømmelse af restauranter:

Hver gang man booker gennem DinnerBooking, bliver man tilsendt et spørgeskema, hvor man kan vurdere betjening, mad, værdi for pengene og stemning. En gæst kan kun bedømme efter et besøg. I september 2015 bedømte 18.984 gæster danske restauranter.

Senest ændret Mandag, 26 oktober 2015 19:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.