Cykelholdere med nye egenskaber

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Grand Fondo monteret på bilen. Grand Fondo monteret på bilen.

CYKLER DERUDAD: Amerikanske Saris, som er en nicheproducent af cykelholder til biler, har netop indgået distributionsaftale for hele Norden med danske Tourgear ApS.

Saris er beliggende i Madison, Wisconsin, USA og de har produceret cykelholdere igennem de seneste 40 år til de Nord-amerikanske markeder. Udover cykelholdere udvikler og producerer de hjemme-cykeltrænere under varemærket CycleOps.

Cykelholderne er udviklet af cykel-entusiaster og tager derfor udgangspunkt i høj cykelbeskyttelse og praktisk anvendelse. Produktionen foregår udelukkende i USA, og kvaliteten understreges af en livstidsgaranti på produkterne.

En praktisk cykelholder til kun 1 cykel er særlig velegnet til daglige akutte transportbehov, eller blot til transport af nyindkøbt cykel hjem fra cykelbutikken. Saris SOLO hedder den.

En anden og særlig interessant løsning til de europæiske markeder er en nyudviklet Saris Gran Fondo, hvor bilens baglygter og nummerplade går helt fri. Det er derfor ikke er nødvendigt at eftermontere strømudtag på bilen til en lygtebom. Samtidig er cyklerne nemmere at laste end en tagmontering, hvor cyklerne tager mere vindmodstand og er tungere at laste. Gran Fondo er eneste cykelholder, som er særlig anvendelig til cykler med Carbon stel, da holderen kun griber om cyklens hjul og ikke cyklens stel. Den kan rumme 2 cykler 26" – 29". Se mere på www.tourgear.dk.

Senest ændret Lørdag, 25 maj 2013 10:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.