San Francisco og LGBTQ i 2019

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I næsten et halvt århundrede har San Francisco med stolthed fejret homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner (LGBT) med parader, fester og festivaler. Byens rige historie strækker sig fra North Beach til Castro og daterer sig så langt tilbage som til midten af 1800-tallet. På daværende tidspunkt var San Francisco en banebrydende by, der bød velkommen til besøgende fra LGBT-miljøet, og siden da er det blevet til et af de mest eksklusive - og inkluderende - steder at fejre LGBT-kulturen.

Som et ægte LGBT-mekka kan San Francisco virke overvældende med et ufatteligt stort antal aktiviteter, der appellerer til LGBT-fællesskabet, men byen byder på meget mere end bare sjove aktiviteter.

Her er fire LGBT begivenheder i San Francisco, du ikke må gå glip af denne sommer.

Frameline43 – kom til en ægte LGBTQ-filmfestival (20. – 30. Juni)

Lys klar, kamera klar, ACTION! Frameline43, San Franciscos internationale LGBT-filmfestival, byder på visninger af mere end 150 spillefilm, kortfilm og dokumentarer på spillesteder i hele byen.

Fresh Meat Festival (Juni)

Det som Frameline er for LGBTQ-filmene, er Fresh Meat Festival for livekunsten. The Transgender and Queer Performance Festival byder på opvisninger fra opera til boybands og ballet til hulahop. Hvert show er efterfulgt af drinks, dans og DJs. The Fresh Meat Festival gør alt, hvad de kan, for at være inkluderende og tilbyder blandt andet kørestolsvenlige lokationer og tegnsprogstolke til flere opvisninger.

San Francisco PRIDE (29. – 30. juni)

Man kan ikke sige LGBTQ i San Francisco uden at sige San Franciscos PRIDE festival. Hvis du er nybegynder i LGBTQ-fællesskabet i San Francisco, er denne fantastiske festival en god introduction til, hvad området kan byde på. Festivalen, der blev grundlagt i 1970, har i år "modstandsgenerationen" som tema.

Up Your Alley Street Fair (28. juli)

Hvis du kan lide læder, kropsbehåring og en sund dosis snavs, er Up Your Alley Street Fair den helt rigtige festival for dig. Dette heldagsarrangement starter foran Powerhouse Bar, på gaden Dore Alley og strækker sig hele vejen op til 10th Street. Up Your Alley er en sommerfestival rettet mod fetishister og fans af BDSM med mere end 50 udstillere og tæt på 15.000 deltagere hvert år.

Senest ændret Mandag, 18 februar 2019 12:32

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.