Arrangér hele din erhvervsrejse på farten

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med BCD Travels udvidelse af TripSource bliver det endnu lettere at arrangere hele erhvervsrejsen – også når du er på farten.

Hos BCD Travel er kunderne i fokus. Det skal være let at booke den næste rejse, og kunderne skal have et bredt udvalg af muligheder. Erhvervsrejseselskabet har derfor udvidet bookingmulighederne i deres TripSource® Trip Management Platform, hvorved det ligeledes bliver muligt at booke transportformer på farten.

"De nye muligheder i TripSourceGo understreger blot BCD Travels strategi om hele tiden at være på forkant med udviklingen i erhvervsrejsesegmentet. Vi ved, at hovedparten af erhvervsrejsende sætter værdien af at kunne booke rejser uden at være afhængig af en computer meget højt, og derfor falder lanceringen helt i tråd med markedets ønsker og behov", siger Thomas Friis Rasmussen, Director Client Management, BCD Travel Norden.

LÆS OGSÅ: Alt om Odense

TripSourceGo – som er navnet på den nye bookingfunktion - gør det let og enkelt for forretningsrejsende at købe og bestille transportformer som fly. Transportformer som taxakørsel, biludlejning og togtransport vil komme på et senere tidspunkt.

"Som alle andre søger forretningsrejsende måder, hvorpå de kan forenkle deres arbejde. Jo lettere en platform er at bruge, desto mere sandsynligt bliver det, at mennesker rent faktisk vil bruge den", siger Yannis Karmis, SVP of Product Planning and Development fra BCD Travel. "Vi ønsker at gøre det ligeså nemt at reservere virksomhedens foretrukne fly og hotel, som det er at købe en mobiloplader på Amazon Prime".

Som en del af BCD Travels større planlægnings- og bookingstrategi giver erhvervsrejseselskabet også tredjeparts-online bookingværktøjer (OBT) adgang til TripSource. Det er således muligt for rejsende at få direkte adgang til deres foretrukne OBT'er, mens de anvender TripSource-appen eller hjemmesiden til at administrere hele deres rejse.

TripSourceGo vil først blive introduceret til kunder i Belgien, Frankrig, Luxemborg, Holland, England og USA. Yderligere markeder som Norden, incl. Danmark, vil følge herefter.

Senest ændret Tirsdag, 11 september 2018 08:00

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.