Guide: Indret dit eget private fitnesscenter i hjemmet

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du en af de mange danskere, der betaler et abonnement månedligt til et fitnesscenter, de aldrig kommer i? Måske er det tid til at finde alternative og nemmere løsninger, så du får den motion, du skal have.

Flere og flere indretter deres eget lille fitnesscenter derhjemme, og uden de store omkostninger eller investeringer kan du gøre det samme. Læs med her, eller find inspiration på Testfabrikken.dk, og bliv klogere på, hvordan du får dit eget motionsrum i hjemmet.

Drop det månedlige abonnement
Motion er nødvendig for at holde dig sund - både fysisk og psykisk. Har du et stillesiddende job, er motion ved siden af jobbet endda meget nødvendig. Dog er der mange, der dropper fitnesscenteret til fordel for sofaen derhjemme, fordi de måske ikke orker at cykle derned, eller de synes, det er pinligt at træne sammen med andre, der er i meget bedre form end dem selv. Måske er der børn, der skal hentes, og aftensmad der skal laves - og så pludselig er dagen gået. Men der findes et alternativ til det fitnesscenter, du aldrig besøger, og stopper du med at betale abonnement til et center, du aldrig bruger, har du inden længe tjent en lille formue.

Dit helt eget fitnesscenter
Med pengene fra dine træningsabonnementer er det nemlig muligt at lave dit eget private fitnesslokale. Har du ikke et helt rum, du kan bruge, er et hjørne i huset også fint. Faktisk kræver det meget få trænings-gadget, hvis du gerne vil holde dig i form. Den største udgift bliver en træningsmaskine. Medmindre du er typen, der ofte løber en tur ude i naturen, behøver du nemlig en maskine i huset, hvorpå du kan træne konditionen. Har du råd til flere træningsmaskiner, kan det være godt at variere lidt mellem dem, men det er absolut ikke nødvendigt med mere end én maskine. Ud over konditionen er det ligeledes vigtigt at styrketræne. Her tror mange fejlagtigt, at der er behov for en masse udstyr for at styrketræne optimalt. Almindelig sund styrketræning kræver i virkeligheden ikke andet end en god måtte og måske et par vægte, hvis det skal blive lidt mere udfordrende hen af vejen. Du kan finde utallige gode styrketræningsøvelser på nettet, der med sikkerhed kan gøre dig både stærk og sund.

Hvilken træningsmaskine skal jeg vælge?
Det kommer helt an på dig, hvilken konditionsmaskine du skal vælge til dit hjem. Der findes rigtig mange forskellige slags, så sørg for at undersøge dine muligheder grundigt. Måske er du eksempelvis begrænset af pladsmangel i hjemmet og dårlige knæ, hvorfor du skal på jagt efter en mindre maskine, der er skånsom ved knæene, så du ikke kommer til at overbelaste dem. En klassiker, når vi snakker træningsmaskiner, er motionscyklen. Ved hjælp af tests og guides kan du finde den bedste motionscykel til dig på nettet.

Med et træningslokale i hjemmet slipper du hurtigt op for dårlige undskyldninger, og du vil i stedet opdage, hvor nemt det er at få lidt sved på panden en en gang imellem. Indret dit eget fitnesscenter derhjemme, og kom i form nem

Senest ændret Torsdag, 11 oktober 2018 07:50

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.