Kærlighed til smilets land

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Så smukt - at det næsten ikke er til at forstå. Så smukt - at det næsten ikke er til at forstå. Foto: Bella Håkansson.

THAILAND: Over 165.000 danskere tager hvert år til Thailand, der også er kendt som smilets land, og den største del af dem - 80 procent - rejser i vintersæsonen.

Danskerne vil tilsyneladende ikke gamle med sol og varme, og derfor forventer mange, at flere vil følge efter. Hos rejsearrangøren Star Tour, der i øvrigt er den største udbyder af ferierejser til landet, regner man således med en stigning på ikke under 15 procent til eksempelvis Krabi.

- Vi er den eneste rejsearrangør, der tilbyder non-stop fly til den smukke Krabi provins i Sydthailand. Det er her man finder den billedskønne skærgård, hvor man kan cruise rundt mellem sine egne "øde" øer i en longtailboat, siger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

I tal forventer virksomheden at sende 32.000 ferierejsende på vinterrejse til Thailand.

Thailand er billigt

Selvom danskerne har fået kig på andre oversøiske destinationer, så er Thailand stadig den absolut største destination.

frugt-thailand-Aonang-foto-bellaHåkanssonEn af hemmelighederne er naturligvis - og ikke overraskende - at man får noget for pengene i landet. Samtidig er også priserne på rejserne dertil stabile, så man kommer forholdsmæssigt længere med feriebudgettet, hvis man vælger Thailand.

Hos Star Tour og andre selskaber kan man vælge mellem en række kombinationsrejser, så man ikke er låst fast et sted, men Star Tour er med 8500 kombinationsmuligheder helt i front.

Én kombinationsmulighed ud af de mange kan for eksempel være en uge i Krabi med skærgården og en uge i Khao Lak, der har uendelige strande og noget af det smukkeste regnskov i landet.

Senest ændret Onsdag, 19 november 2014 18:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.