Langt mellem grisefesterne

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Albanien er et af de helt nye charterrejsemål hos Apollo og Falk Lauritsen. Albanien er et af de helt nye charterrejsemål hos Apollo og Falk Lauritsen. Foto: Apollo.

CHARTER: Der var engang, hvor charterferie var lig med en uge til Mallorca, kulørte drinks, paella og gris på tallerknen.

I 60'erne og 70'erne kunne man grise sig godt til i syv dage og derefter tage hjem og vente på næste sommerferie i vished om, at man havde teet sig som en rigtig viking.

Charterferien har udviklet sig meget siden dengang, og i dag er der både mulighed for fester, velgørende fred og ro og kulturoplevelser. Charterferien er blevet betydeligt mere alsidig.

Charter classic med et twist

Falk Lauritsen og Apollo vil på rejsemessen til februar "Ferie for Alle" i Herning sætte spot på det nye sommerferieprogram. De to selskaber deler stand og, der vil være masser af muligheder til at spørge ind til nutidens charterferier.

Den helt store nyhed er albanske Saranda, som danske charterturister slet ikke kender endnu. Men stedet har de klassiske charterdyder: gode priser, strand, sol og masser af kulturoplevelser og historie. Men samtidig er Saranda noget nyt og ukendt for de fleste.

- En af grundene til, at vi danskere er så vilde med charter er jo netop, at der altid er nye oplevelser at hente – kombineret med sol, strand, varme, afslapning og kulinariske oplevelser, siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Senest ændret Onsdag, 28 januar 2015 17:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.