Skønne Fifty Shades of Grey-minder

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Oplev din helt egen version af Fifty Shades of Grey. Oplev din helt egen version af Fifty Shades of Grey. Foto: Atlantic Link.

LÆKRE HOTELLER: Hvorfor ikke lege dig ind i dit helt egen Fifty Shades of Grey-univers, hvor du styrer, hvad der skal ske? Prøv en uforglemmelig tur til New York på luksushotel med lidt spænding ud over det sædvanlige.

Den supersaftige bestseller Fifty Shades of Grey af E.L. James er blevet en klassiker på linje med Lady Chatterleys Elsker. Fifty Shades of Grey har således solgt mere end 100 millioner eksemplarer verden over.

Den længe ventede film, der bygger på bogen, får premiere til februar, og den chance har man været hurtig til at udnytte på Kimpton-hotellerne Eventi og Ink48 i New York. De to luksushoteller har sat sig for at give gæsterne mulighed for at opleve og udleve deres indre drømme og ønsker a la "Anastasia Steele og Christian Grey"-forholdet.

eventi-hotel-new-yorkLysterne styrer

Eventi og Ink48 vil derfor hjælpe dig og din udvalgte drømmeelsker til at kvitte snakken, give jer hen til de dybeste lyster ved at skabe jeres helt egen version af det erotiske kærlighedsforhold.

I skal blot være klar til at sætte den indre Christian Grey eller Anastasia Steele fri for en aften med den nye 50 Shades of Grey-pakke.

Velvære og vellyst

Hotellerne i Chelsea og Hell's Kitchen vil lade elskende udleve deres inderste erotiske fantasier med en forførende aften. Det bliver noget helt ud over det sædvanlige med eksklusive lækkerbiskener lyder det fra hotellerne.

ink48-hotel-new-yorkGæsterne får nemlig en flaske champagne ved ankomst, Babeland gavepose med satin bondage, pisk, spanking pulver, slips, en roomservice elskovsmenu (tænk østers, chokolade, bananer, avocado og lignende) og en intim 50-minutters parmassage.

Ovenpå denne eksplosion af velvære kommer så et gavekort på 200 dollar til La Perla eller Agent Provocateur, samt to billetter til Museum of Sex. Herefter må I selv klare resten og gøre jeres fantasier til virkelige og skab evige minder.

Senest ændret Torsdag, 29 januar 2015 18:40

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.