Nyd ferien i det billigste feriehus

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)
På Campaya.dk kan man finde ferieboliger til den bedste pris. Portalen sammenligner priser på tusindvis af boliger. På Campaya.dk kan man finde ferieboliger til den bedste pris. Portalen sammenligner priser på tusindvis af boliger. Foto: Campaya.dk.

EN GOD PRIS: Det kan godt betale sig at se sig om efter det billigste og bedste feriehus, for der er store forskelle. En Google-søgning hjælper dog ikke altid til at finde den helt rigtige feriebolig.

Feriens første beslutning om ferieboligen skal ligge ved Spaniens strande, Danmarks kyster eller Grækenlands skønne øer er let nok. Herefter afsøger mange nettet, når de skal finde et feriehus til sommerens ferie med familien. Men det er ikke altid den bedste fremgangsmåde, for man mister let overblikket.

feriebolig-danmark-sommerhus- Derfor har vi rigtig mange, der igen og igen bruger Campaya.dk, for her kan de søge blandt mere end 74.000 sommerhuse og ferieboliger i hele verden. På den måde får familien en ferie i en bolig, der passer lige præcis til dem, fortæller Claus Pedersen, der er direktør for Campaya.

Campaya.dk samler nemlig ferieboliger og sommerhuse på tværs af bookingselskaber og private, og sammenligningsgrundlaget på søgeportalen er derfor langt bedre, end hvis man selv afsøger nogle websider.

Spar penge på ferien

For en familie, der søger en feriebolig, kan der være rigtig mange penge at spare.

- Vi har masser af folk, der bliver overraskede, når de kommer ind på siden og kan afsøge hele markedet. De får den rigtige bolig til den rigtige pris. Det gælder også i højsæsonen, uanset om de skal i sommerhus ved Vesterhavet eller på kør-selv-ferie til Kroatien, fortæller Claus Pedersen.

På siden kan man finde boliger fra hele verden - men de fleste ligger dog i Europa.

Let at rejse

Ideen til Campaya stammer helt tilbage fra år 2001, hvor den ene af stifterne flyttede til Spanien. Her oplevede han, at der manglede en måde, hvorpå husejere og lejere kunne komme i kontakt med hinanden.

feriebolig-havudsigt-hav-terrasse-campayaDette blev til hjemmesiden www.feriebolig-spanien.dk, som lever i bedste velgående i dag.

Men de to programmøruddannede studiekammerater Claus Sørensen og Claus Pedersen tænkte, at den idé da måtte kunne udbredes til resten af verden og ikke kun Spanien.
Dermed blev Campaya født. Virksomhedens målsætning er at gøre det lettere for ejere og lejere i hele verden at aftale en udlejning med hinanden.

Campaya har i dag hovedkontor i Horsens og beskæftiger 11 personer.

Senest ændret Onsdag, 18 februar 2015 15:22

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.