Danskerne elsker USA

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
FDM oplevede stor interesse på rejsemessen om USA. Jesper Evald ses her i FDM Travels hjørne på messen. FDM oplevede stor interesse på rejsemessen om USA. Jesper Evald ses her i FDM Travels hjørne på messen. Foto: Aage Krogsdam

REJSEMESSE: USA er danskernes fortrukne rejseland. Det viser flere undersøgelser og statistikker. Og for nylig kunne FDM Travel opleve interessen for alvor.

Trods regn og blæst fandt mere end 4000 USA- interesserede vejen forbi rejsebureauets USA rejsemesse i Docken i Københavns frihavn.

Godt 4000 besøgende

I den store hal var der 31 udstillere, som repræsenterede store dele af USA's mange spændende destinationer, hvor de besøgende på standende fik mulighed for at høre om oplevelser de enkelte steder.

- Vi har haft omkring 4000 besøgende og det er en kæmpe succes, fortæller salgsdirektør Jesper Evald, FDM.

Udover besøgende ved de enkelte stande var der udsolgt til 29 rejseforedrag, hvor foredragsholderne bidrog med ny inspiration til USA-rejsen.

- Vi er naturligvis stolte over det store fremmøde, og vi kommer igen til næste år, siger Jesper Evald.

Det var anden gang at FDM Travel arrangerer rejsemesse om et enkelt rejseland. Til sammenligning kan det oplyses, at Bella Centerets rejsemesse i Forum i januar i år over to dage kun blev besøgt af godt 7000 gæster.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.