Ferie i Grækenland er bedst

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Vi kan ikke få nok af ferie i Grækenland - krise eller ej. Vi kan ikke få nok af ferie i Grækenland - krise eller ej. Foto: Bravo Tours.

GOD FERIE: Selvom Grækenland har haft sine problemer, så er turisterne ikke i tvivl. Landet er et af de allerbedste steder at holde ferie.

Når man rejser ud, så vil man ikke gamble med ferien, og derfor tager mange til velkendte Grækenland, der som altid lokker med sol og skønne strande.

Sommerferie

I årets skoleferie er 32.000 rejst ud med Bravo Tours, hvilket er et rekordstort antal. Ordet "udsolgt" har lydt mange gange i telefonen. Men for dem, der kom af sted er tilbagemeldingen klar:

- Vi har solgt rigtig mange rejser i år, og årets mest besøgte rejsemål blev de velkendte klassikere Kreta, Alanya og Mallorca, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Den bedste ferie

Bravo Tours har også spurgt gæsterne, hvor de har haft den bedste ferie, og karaktererne faldt mange gange til fordel for de græske øer.

- I toppen ligger Santorini i Grækenland, hvor danskerne generelt har været mest tilfreds med at holde ferie, fortæller han.
Algarve-kysten i Portugal følger efter Santorini og endnu en mindre græsk ferieø, Zakynthos.

- Tallene viser, at danskerne især har været glade for de små uspolerede græske perler. Santorini er utrolig smuk, og Zakynthos emmer af ægte græsk stemning på de små tavernaer, siger Peder Hornshøj.

Ferie - ikke krise

Peder Hornshøj er desuden glad for, at den økonomiske krise i Grækenland ikke fik betydning for ferieoplevelsen hos de mange turister.

- Med to græske øer i top 3, tør jeg godt sige, at krisen ikke fik betydning for vores gæster. De har holdt en helt normal ferie og nydt Grækenland, som vi kender det. Sol, varme og god stemning, siger han.

Uspolerede ferieperler

Top 10-listen afslører danskernes hang til de små, uspolerede steder.

Her er for eksempel også spanske Costa de Almeria med.

- Danskernes favoritter er helt forståelige. Der er sol og strand, et godt udvalg af hoteller og mange oplevelser. Især Azorerne har virkelig unikke udflugtsmuligheder, og det er ikke uden grund at rejsemålet er kåret til den mest besøgsværdige ø-gruppe. Det er bare en oplevelse for livet, fortæller Peder Hornshøj.

Top 10 – bedste rejsemål

1. Santorini, Grækenland
2. Algarve, Portugal
3. Zakynthos, Grækenland
4. Mallorca, Spanien
5. Costa de Almeria, Spanien
6. Azorerne, Portugal
7. Kreta, Grækenland
8. Marmaris, Tyrkiet
9. Menorca, Spanien
10. Alanya, Tyrkiet

Top 10 – mest besøgte rejsemål

1. Kreta, Grækenland
2. Alanya, Tyrkiet
3. Mallorca, Spanien
4. Rhodos, Grækenland
5. Lesbos/Mytilini, Grækenland
6. Costa de Almeria, Spanien
7. Santorini, Grækenland
8. Costa del Sol, Spanien
9. Menorca, Spanien
10. Algarve, Portugal

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.