St. John er verdens bedste ferieø

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
St. John har det klareste vand, man kan forestille sig. Naturrigdommen er enorm på den tidligere danske ø. St. John har det klareste vand, man kan forestille sig. Naturrigdommen er enorm på den tidligere danske ø. Foto: Atlantic Link.

HÆDER: Det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure har kåret St. John i det tidligere Dansk Vestindien til en af verdens bedste øer.

Den samlede vurdering af St. Johns strande, natur, seværdigheder og aktiviteter sammenholdt med befolkningens imødekommenhed, restauranterne og prisniveauet gjorde udslaget.

st-john-trunk-bay-ferie-rejser-dansk-vestindienUberørte strande

Magasinet fremhæver især de mange uberørte strande og smukke koralrev.

- Vi er virkelig stolte over anerkendelsen fra Travel + Leisures læsere, som viser at besøgende sætter stor pris på St. Johns idylliske natur med skønne palmestrande og smukke koralrev lige ud for kysten, siger Karin Gert Nielsen, turistchef for Dansk Vestindien i Skandinavien og Finland.

Næsten to tredjedele af St. John er dækket af nationalpark.

Ny flyrute til St. Croix

Fra den 6. november åbner Norwegian i øvrigt en helt ny og direkte flyforbindelse til St. Croix fra København.

Fra St. Croix er der gode forbindelser videre til St. John, så for danskerne er det blevet betydeligt lettere at komme til de tidligere danske besiddelser i Caribien.

Foruden Norwegians nye rute over Atlanten arrangerer adskillige rejsebureauer rejser og ferieophold til Dansk Vestindien.

Senest ændret Onsdag, 12 august 2015 11:21

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.