Ferie i Eilat mod vinterdepression

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Eilat i Israel er den perfekte kur mod vinterdepressionen. Her kan man holde badeferie og samtidig få store oplevelser. Eilat i Israel er den perfekte kur mod vinterdepressionen. Her kan man holde badeferie og samtidig få store oplevelser. Foto: Bravo Tours.

SOL OG SOMMER: Den bedste kur mod novembers mørke og kulde - ja, mod hele vinterens tungsind og vinterdepressioner - er en ferie i Eilat i Israel. Her finder feriegæsterne den perfekte kombination af sommer, sol, varme og spændende oplevelser.

Det mener også Bravo Tours gæster, der simpelthen bad om at få destinationen med i vinterens program - og det lykkedes.

Ferie i Eilat

Eilat er en klar favorit hos danskerne, og der er da også gode muligheder for en blanding af aktivitet og afslapning.

- Hvis du vælger at rejse til Eilat, så får du godt vejr, gode strande, hyggelig feriestemning med mange gode restauranter, shopping til gode priser og ikke mindst store oplevelser inden for rækkevidde. Jerusalem er kun en køretur væk, hvor det ypperste af verdens kulturhistorie venter herunder grædemuren og Oliebjerget, siger direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours.

Badeferie og biblen

Vi er alle forskellige, og hvad enten man tager en to-ugers badeferie eller en uge i Eilat, så bør man indlægge et besøg på nogle af de bibelhistoriske steder.

Hos Bravo Tours har man da også mulighed for en rundrejse med en dansktalende rejseleder, fordi mange ikke vil lægge ved stranden hele tiden. Der er simpelthen for mange seværdigheder og højdepunkter i denne del af verdenen.

- Rundrejsen giver helt unikke rejseoplevelser på helligjord. Vi sammensætter det bedste lige fra bibelhistoriske højdepunkter til de mere moderne seværdigheder. Og så er der selvfølgelig en dansk rejseleder med på hele rejsen, som fortæller om landets attraktioner, mens man står der – så får man bare mere ud af ferien, siger Peder Hornshøj.

En tur til stranden

En stor gruppe vælger så efterfølgende en uges badeferie i Eilat, hvor de store indtryk kan fordøjes.

Efter rundrejser og badeferien er det en god ide at tilkøbe en to-dagstur til Det Døde Hav og Jerusalem, for så for man fuld valuta for feriepengene. Skal den have fuld skrue så kan man forkæle sig med en en-dagstur til Petra i Jordan. Stedet er kendt for at være kulisse i en af de mest populære Indiana Jones-film.

Man kan blandt andet komme til Eilat med Bravo Tours fra julen 2015 til efter påske 2016 med afgang fra Aalborg og Københavns Lufthavne. I alt forventer selskabet at sende cirka 2500 feriegæster til Eilat i løbet af vinteren.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.