Flere skal vælge ferie i Larnaca

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Larnaca i Cypern vil gøre sig lække, så flere vælger at holde ferie der. Larnaca i Cypern vil gøre sig lække, så flere vælger at holde ferie der. Foto: VisitCyprus.

REJSER: Cyperns tredjestørste by, Larnaca, satser i fremtiden på øget turisme. Larnacas strategiske beliggenhed tæt på den internationale lufthavn og hovedstaden Nicosia vil have gode vilkår, når de planlægger at ændre byens image fra søvnig turistby til et mere spændende og attraktivt turistmål for den perfekte ferie.

Nabobyen Limassol har allerede oplevet øget turisme som følge af flere vellykkede investeringer, og for at tiltrække flere turisister til Larnaca vil man også her investere i infrastrukturen, så flere vælger at holde deres ferie her.

phinikoudes-promenade-cypern-ferie-rejserEt pulserende storbyliv

Selvom den nyligt forlænget strandpromenade nu også kan tilbyde en ægte storbyfornemmelse med alt, hvad det indebærer, så ønsker Larnaca også at dække behovet for endnu flere serviceydelser indenfor turisme.

Gennem bidrag til nye investeringer på flere områder, baseret på fremtidige behov og muligheder, vil der frem for alt ske en investering inden for tjeneste- og servicesektoren.

Flere hoteller og aktiviteter

I 2017 slår Rezidor Hotel Group dørene op til et helt nyt Radisson Blu Hotel & Residence med lejligheder, restaurant, poolbar, konferencerum, spa- og fitnesscenter.

Med udsyn til den palmeklædte strandpromenade Phinikoudes planlægges desuden en 5-stjernet feriedestination, der ud over luksuriøse hotelværelser også kommer til at indeholde flere butikker, restauranter og forlystelsessteder.

Udenlandske investorer

Den for Cypern nye og voksende olie- og gasindustri, ud over turismen, vil gennem bidrag til nye tiltag på flere områder, give et skub fremad til øens økonomi.

Den russiske bygherre Lanomex Development Ltd står bag byggerierne på Cyperns mest berømte strandpromenade Phinikoudes.

I projektkontrakten indgår også en renovering af de offentlige arealer.

- Dette er betydelige investeringer, der vil give Larnaca fornyet vækst i en ellers vanskelig periode for cypriotisk økonomi. Lige netop disse investeringer viser, at Larnaca er i stand til at tiltrække seriøse udenlandske investeringer, som kan bidrage til et positivt erhvervsklima, der skaber udvikling og nye job, siger Larnacas borgmester Andreas Louroutziatis i en pressemeddelelse fra Cyperns Turistråd

Larnaca

Lanarca er for mange en yndet ferie- og badeby og byder tilmed på gamle historiske bygninger, saltsøer, flamingoer og mulighed for at udforske parker, reservater med et rigt natur- og dyreliv.
Flere danske selskaber tilbyder charterrejser med indkvartering i Larnaca.
Hvis man hellere vil tage af sted på egen hånd er der flere muligheder, hvis man ikke har noget imod flyskift undervejs.

Senest ændret Søndag, 25 oktober 2015 15:03

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.