Ferie i Caribiens perle

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ferie i Punta Cana er som at komme til Bountyland. Ferie i Punta Cana er som at komme til Bountyland. Foto: godominicanrepublic.com

BOUNTYLAND: Den Dominikanske Republik er det tætteste man kommer på bountyland. Rejser man hertil er der skønne strande, sol i rigelig mængder og blå bølger.

Vi elsker Caribien, men især Den Dominikanske Republik er blevet populær. Antallet af besøgende stiger hvert år, og ferielandet får høje karakterer i alle vurderinger.

Det er da heller ikke så sært, for her finder man natur, strande, en imødekommende befolkning, værdi for pengene og hotelophold på lækre hoteller.

sandstrand-punta-cana-ferie-rejserPunta Cana er god ferie

Det mest populære feriested i Caribien er ifølge MasterCard-indekset samt TripAdvisor, Punta Cana i den østlige del af Den Dominikanske Republik.

Men også destinationer som Puerto Plata, Santo Domingo, La Romana, Samaná og Barahona tiltrækker flere og flere udenlandske besøgende.

Punta Cana er langt den hurtigst voksende caribiske destination og havde næsten 2,5 millioner besøgende i løbet af 2015 i forhold til 2,3 millioner i 2014.

Turisterne længes efter hvile og afslapning, og det finder man her, hvor Atlanterhavet møder Caribien. Her tilbyder de store resorts alle bekvemmeligheder direkte på stranden. Punta Cana er også et paradis for golfspillere med 11 baner langs kysten.

Perler i Caribien

På den nordlige kyst ligger Puerto Plata med sine smukke victorianske huse og en livlig havn med San Felipe-fæstningen fra 1577.

samana-den-dominikanske-republik-ferie-rejserParque Nacional La Isabela er hjemsted for det stykke jord, hvor Christopher Columbus gik i land på sin anden rejse over Atlanten. Historiens vingesus mærkes tydeligt.

Længere mod syd ligger Santo Domingo, der blev den nye verdens hovedstad. Byen er i dag på UNESCOs kulturarvsliste, og en ferie her giver gode muligheder for at kigge på velbevarede seværdigheder. I dag har Santo Domingo tre millioner indbyggere.

En af de skønneste pletter er Samaná-halvøen. Bakkerne er prydet med de dejligste grønne palmer, og udsigten ud over de hvide sandstrande er som taget ud af et postkort.

Luksushoteller på rejsen

Det store hotelkæder byder ind med det ene luksushotel efter det andet, og for nylig lancerede Aman-kæden hotellet Amanera på en smuk klippetop med udsigt over den halvmåneformede Playa Grande-strand. Hele resortet er omgivet af grøn jungle og rammes ind af den dramatiske bjergkæde Cordillera Septentrional. Amanera ligger ved de bølgende fairways og udfordrende greens på den anerkendte Playa Grande Golf Course.

Et andet tophotel, der er værd at nævne, er Royalton Punta Canas Chic Hotel. Det 323-værelses All Inclusive-hotel er kun for voksne, og er specielt designet til de kræsne. Her er underholdning og glamourøs ferie i front.

Det er her man kan nyde aktive pool-kant-aktiviteter, gå i sportsbar, få danseundervisning, lytte til god musik og god aftenunderholdning med "Chic Angels".

God fornøjelse til Caribiens paradis.

Senest ændret Mandag, 11 januar 2016 21:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.