København-Oslo tæt på udsolgt i vinterferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
I vinterferien vil mange gerne til Norges sne på skiferie. Derfor er Oslobåden nu tæt på udsolgt. I vinterferien vil mange gerne til Norges sne på skiferie. Derfor er Oslobåden nu tæt på udsolgt. Foto: Target PR.

VINTERFERIE: Usædvanligt få pladser tilbage på sejlruten mellem København og Oslo i årets vinterferie. Danskerne vil ikke gamle med uge 7, men have sne og sjov med familien.

DFDS kan stort set melde udsolgt på overfarten til Norge med Oslobåden. Den ekstremt høje sne og sneglatte veje i Sverige får flere danskere til at vælge Oslobåden fremfor at køre selv. Udsolgtskiltet er i år fundet frem fra skuffen tidligere end normalt, og samtidigt bliver der allerede nu langet usædvanligt mange sørejser i påsken over disken.

Den sibiriske kulde har ramt Norden med fuld fart. De skiferiehungrende danskere er røget til tasterne med samme fart for at sikre sig skiferien til Norge i skolernes vinterferie i uge 7.

Oslobåden til fjeldene

DFDS må derfor allerede nu næsten melde udsolgt på Oslobåden. Det er nogle uger tidligere end normalt.

oslobådenFra DFDS lyder det, at mange af dem, der ellers ofte vælger at køre i egen bil til de norske fjelde, når de skal nyde årets vinterferie i puddersneen, i stedet i år har sikret sig en billet til overfarten mellem København og Oslo.

- Lige nu ligger sneen rigtig højt i store dele af Sverige, hvilket kan gøre det ganske besværligt at køre til Norge for at nyde årets skiferie. Derfor har rigtig mange af dem, der ellers ofte kører selv, tænkt, at de skulle være på den sikre side. Det har fået salget af skiferieture til at gå utroligt stærkt de seneste par uger, fortæller Kevin Thyge Helsinghof, Country Manager for DFDS.

Bilfolket vil med Oslobåden

Selvom skisæsonen 2015 så ud til at slå de seneste mange års rekorder for salget af sørejser mellem København og Oslo i og omkring vinterferien, går det i år endnu stærkere med salget af rejser med Oslobåden.

- Når vinteren er så usædvanligt kold, som den er lige pt, tør folk ikke at satse på at køre i bil. De prioriterer i stedet at komme sikkert frem og i øvrigt ikke spilde for meget af deres dyrebare ferietid på at hænge i sneen på de svenske veje til og fra skiferiedestinationen. I stedet kan de nyde en lille en på båden, slappe af og lade sig transportere, siger Kevin Thyge Helsinghof.

Påskeferien på vej

Også vandvejen til årets påskeferie med Oslobåden er lige nu populær.

Allerede nu kan DFDS melde om mange solgte overfarter med og uden bil til årets påskeferie, der i år falder i slutningen af marts, hvor der stadig er skigaranti i de norske fjelde.

bar-oslobåden-fest-party - Vi regner med at melde totalt udsolgt på i alt 10.000 pladser på Oslobåden i uge 7 inden for få dage. Vi forventer derudover, at påskeferien vil være udsolgt noget tidligere end vanligt i år, bl.a. fordi påsken falder så tidligt i år, at der stadig er rigtig gode forhold til at stå på ski i Norge. Har man altså planer om at sejle på skiferie eller påskeferie, kan jeg kun opfordre til, at man skynder sig at komme til tasterne eller telefonen, slutter Kevin Thyge Helsinghof.

Senest ændret Onsdag, 27 januar 2016 19:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.