Rejser til Kenyas vilde dyr

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Elafanter på vej midt i Kenyas smukke natur. Elafanter på vej midt i Kenyas smukke natur. Foto: Bravo Tours.

KENYA: Til vinter bliver det muligt at flyve direkte fra Danmark til nærkik på Afrikas store, smukke, vilde dyr, og rejsen kan let kombineres med badeferie i Det Indiske Ocean.

Det er Bravo Tours, som fra den 17. januar 2017 og frem til marts samme år vil flyve to gange om ugen direkte fra henholdsvis Ålborg og København til Mombasa ved Det Indiske Ocean i Kenya.

Det er første gang, at et rejsebureau herhjemme flyver til den østafrikanske stat direkte fra Danmark og flyveturen tager kun 11 timer mod normalt med mellemlanding 16-17 timer.

Badeferie og safariferie

På rejserne bliver det muligt at kombinere badeferie med 2,4,5 eller 7 dages safari, hvor du som gæst kommer tæt på nogen af verdens største bestande af vilde dyr i de store nationalparker i Kenya.

Alene i det store Masai Mari Nationalpark, der udgør en del af den tanzaniske Serengeti slette, vil du kunne møde op til flere millioner dyr på vandring to gange årligt, når de vandrer efter føde efter monsunregnen.

Alene gnuer er der mere end en million af. Dertil kommer store flokke af zebraer, giraffer, elefanter og et hav af antiloper og gazeller. De mange planteædende dyr følges af store flokke af rovdyr lige fra løver, leoparder, geparder, ulve, ræve, hyæner, vildhunde og sjakaler til forskellige vildkatte for blot at nævne nogle. Desuden følger rovfuglene med til at rydde op efter måltiderne på de store dyr

The Big Five

Ikke mange kilometer fra Mombasa finder vi en anden af Kenyas store nationalparker nemlig Tsavo Øst, hvor du kommer meget tæt på The Big Five, løve, leopard, næsehorn, vandbøffel og elefant.

Ordet "Safari" stammer oprindeligt fra Afrika, hvor de hvide opdagelsesrejsende begyndte at nedlægge vilde dyre på organiserede jagter. Og det er også fra den tid, at begrebet "The Big Five" opstod. I dag er det imidlertid mest jagt med kamera, der finder sted i Afrika.

Hvide strande i Mombasa

Hvis du ikke er til vilde dyr, så tilbyder Bravo Tours et pragtfuldt badested ved Mombasa, hvor der er også mulighed for at se på de fortryllende koralrev.

Her ved det smukke hav ligger der kilometer efter kilometer af kridhvide sandstrande med vajende palmer og turkisblåt vand.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Kenya. Det er ganske enkelt her, jeg har haft mine største ferieoplevelser – fordi kombinationen af verdens bedste safariland og ren paradisferie findes lige her, siger administrerende direktør i Bravo Tours Peder Hornshøj.

Ferie i Kenya - oplevelsernes land

- At se dyrene vågne på savannen i deres naturlige element, geparden jage sit bytte eller se en løve tage en lur i skyggen er en stor oplevelse og jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig nogen større ferieoplevelse, fortæller Peder Hornshøj.

Nogle gæster vil gerne have en enkelt safari-overnatning, mens andre søger den unikke kombination med flere af Afrikas bedste områder: Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo over mange dage.

Senest ændret Søndag, 01 maj 2016 09:38

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.