De nye spanske stjerner

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Malaga er blandt de feriesteder, der trækker flest danskere. Malaga er blandt de feriesteder, der trækker flest danskere. Foto: FerieboligSpanien.

HAVUDSIGT: Danskerne har deres darlings i siestaens land, Spanien, men tre nye stjerner har fået plads på danskernes Top 10 over spanske feriedestinationer. Havudsigt og et hyggeligt historisk centrum er nøglen.

Kender du Calahonda? Eller hvad med Alcudia? De to er sammen med Malaga by ved at vinde danskernes gunst. Havudsigt og et hyggeligt historisk centrum er hvad byerne har til fælles, men de har også deres helt egne karaktertræk.

Calahonda
spanien-calahonda-ferie-rejserHvis du vil bo i naturskønne omgivelser, men gerne vil være tæt på byerne, kan du finde den perfekte oase i Calahonda mellem Marbella og Fuengirola. Byens arabiske fortid aflæses tydeligt i arkitekturen, så man føler sig henført til fjerne egne. Samtidig er der opført nye, eksklusive byggerier, så man som feriegæst kan nyde godt af moderne komfort.

Spiller man golf, er Calahonda også et sandt paradis. Med op mod 10 golfbaner inden for en radius af 10 kilometer er der rigelige kvadratkilometer green at udfolde sig på.

Alcudia
På det nordlige Mallorca findes Alcudia, som byder på både strand, bjerge og spændende historie. Alcudia er rig på aktiviteter for børn og voksne både på land og til vands. Men man kan også bare dase på de hvide strande og boltre sig i det azurblå hav.

spanien-alcudia-ferieUnder en kilometer fra kysten ligger Alcudia by, omgivet af en solid bymur, som sammen med de snævre, brostensbelagte gader vidner om byens middelalderlige ophav.

Desuden finder man resterne af den romerske by Pollentia (123 f.Kr.) lige uden for Alcudias centrum.

Malaga
Malaga omtales ofte som Solkystens hovedstad, men for bare 10 år siden var Malaga primært landingsplads for turister, der skulle holde ferie længere mod vest på Costa del Sol. Siden da har byen undergået en gennemgribende renovering, centrum er blevet stort set bilfrit og havnefronten er omdannet til et smukt, rekreativt område.

Opblomstringen har medført mange kulturelle initiativer, og Malaga har et væld af museer og teatre. Trænger man til frisk luft, er man på få øjeblikke oppe i de skovklædte bjerge.

- Der er ikke noget at sige til, at Spanien er af de mest populære rejsemål for danskere. Spanien har nogle af verdens bedste strande og en helt enestående natur, og det gode klima og den tilbagelænede livsstil giver de perfekte rammer for ferien. Det inspirerer os til at lægge kalenderen i skuffen og være til stede i nuet, siger Stine Halmind fra FerieboligSpanien.

Skal du på ferie i Spanien kan du finde flere ferieboliger på FerieboligSpanien.dk.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:42

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.