Sommerøen Samos

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Samos er en klar vinder blandt Star Tours gæster. Samos er en klar vinder blandt Star Tours gæster. Foto: Star Tour.

FED FERIE: For langt de fleste af os er ferien et kært minde, der for længst er slut. Har man været på den græske ø Samos, er der dog en god sandsynlighed for, at man husker ferien lidt bedre end andre.

Samos er nemlig den store vinder blandt 50.000 adspurgte charterkunder. Øen er dog tæt fulgt af Marmaris i Tyrkiet, spanke Menorca, græske Vestkreta og Italiens dejlige ø Sicilien.

- De fem rejsemål, vores gæster har været mest tilfredse med har nogle fællestræk. De har unikke udflugtsmuligheder, der er nemt at komme rundt, mange valgmuligheder i forhold til hoteller, tryghed og skønhed. Sådan vil jeg beskrive alle fem rejsemål, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Spørger man imidlertid om hvilke rejsedestinationer, der har haft det dejligste vejr, så er det ifølge gæsterne Hurghada, Kos, Bodrum, Rhodos og Gran Canaria der er de store favoritter. Der er ikke sammenfald med de bedste feriemål generelt.

- Normalt ser vi en klar sammenhæng mellem kundernes tilfredshed og vejret især, når det har været mindre godt. Måske er denne sommers karaktergivning præget af, at vejret faktisk har været strålende på alle feriemål, med få dages undtagelser, mener Stig Elling.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:11

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.