Klar til ski i Norge

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Norge er et dejligt land at stå på ski i, og så er sneen næsten altid sikker. Norge er et dejligt land at stå på ski i, og så er sneen næsten altid sikker. Foto: Norsk Rejsebureau.

NORGE: Efter nogle dage med kulde er den første sne ved at indfinde sig i de norske fjelde, dog ikke i store mængder, men det indikerer, at skisæsonen nærmer sig med hastige skridt.

I begyndelsen af december åbner de fleste skisportssteder, og flere er allerede ved at være udsolgte, hvad angår hytter i bestemte perioder.

Det fortæller produkt- og marketingchef hos Norsk Rejsebureau, Christian Willumsen.

I Trysil er der især rift om hytter og hoteller i skolernes vinterferie. Hvis du vil sikre dig og din familie en hytte her, er det nu, du skal slå til og booke.

LÆS OGSÅ: Spar penge i USA

Børnevenlige skisteder

På alle bureauets destinationer er der børnevenlige aktiviteter samt storhytter og lejligheder til alle familiestørrelser.

Skisæsonen i Norge er længere end i Alperne, og her i fjeldene kan du kan nyde den hvide verden fra midt december til slutningen af april.

Hver eneste måned har netop sin charme på pisterne og løjperne blandt de smukke nåletræer, hvor sol og høj blå himmel sætter humøret i vejret.

I år forlyder det at Norsk Rejsebureau gør ekstra meget for børnefamilierne i Trysil i de tre store børneområder, hvor Trysils nuttede maskot Valle huserer.

Hvis du bestiller liftkort til en voksen i minimum fire dage, i ugerne to til seks, er der inkluderet gratis gruppeskiskole, skileje og skipas for børnene til og med seks år.

Der er rift om Valles vinteruger, og derfor kræver det hurtig tilmelding for dig og dine børn efter først til mølle-princippet.

Norges skiområder

Bureauet har mange andre destinationer i det skønne Norge udover Trysil, der er Norges største skiområde med hele 67 pister og 30 lifter.

Der er 18 andre destinationer at vælge imellem inklusiv Vrådal i Telemarken cirka 60 kilometer fra Langesund, der er med som ny destination. Der er flere måder at komme op til det til det norske sneeventyr.

Rejsebureauet tilbyder primært kør selv-ferie, hvor du sejler med DFDS fra København til Oslo. For jyderne er det oplagt at sejle med Fjordline fra Hirtshals til Kristiansand og Langesund.

Skibus Kan du lide at køre i bus til Norge, er det også muligt, idet der i ugerne fem til ti indsættes en skibus til Norge. Den starter hver fredag i de seks uger klokken 16 i Nykøbing Falster.

Via fem opsamlingssteder på Sjælland køres til Gudebrandsdalen til de to populære og børnevenlige skidestinationer Skeikampen og Espedalen med ankomst næste morgen.

Her er der begge steder mulighed for både alpint skiløb og langrend med samlet over 800 kilometer løjper.

God købekraft i Norge

De senere år er Norge blevet mere og mere populært som skidestination. Blandt andet fordi at myten om, at Norge er et dyrt land at være turist i, ikke længere holder.

- På grund af en kurs på omkring 80 øre får du en god købekraft i Norge. Lige nu er der allerede god gang i bookingerne, og hvis du vil sikre dig en hytte eller lejlighed, så skal du snart beslutte dig, siger Christian Willumsen.

Book skiferie online

Man kan booke via bureauets hjemmeside, hvor du kan booke din pakke online. På destinationer Trysil og Hemsedal kan gæsten med det samme se, hvilke hytter og lejligheder, der er ledige.

Går du ind på www.norskrejsebureau.dk kan du få meget mere information og blandt andet se det ny vinterkatalog med en masse spændende oplevelser i vinter-Norge, ikke mindst for børnefamilierne.

www.norskrejsebureau.dk

www.fjordline.com/

www.dfdsseaways.dk

Senest ændret Mandag, 14 november 2016 15:28

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.