Hvor skal du holde nytår?

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Nytår på Times Square i New York er noget ganske særligt. Nytår på Times Square i New York er noget ganske særligt. Foto: Emanuele Bresciane/Fotostok.

GODT NYÅR: Der er mange traditioner forbundet med at fejre nytår, og alt skal gerne foregå, som det plejer. Eller skal det? Der findes mange gode alternativer til at fejre nytår, stadig forbundet med gode og hyggelige traditioner.

Så måske er det i år, du skal velkomme det nye år på en ny måde, på et nyt sted?

Nytår på Times Square, New York

Times Square er for mange mennesker symbolet på nytår. Det er her hele verden kigger hen, når et nyt år skal bydes velkommen. Hvis du har set nytårsklassikeren "New Years Eve", ved du sikkert, hvad vi hentyder til!

På Times Square samles hvert år over en million mennesker for at fejre nytårsaften. Denne store gruppe mennesker er en blanding af såvel indbyggere i byen, turister fra hele verden og resten af USA, samt politi og brandvæsnet i byen, som alle er med på en kollektiv fest. Her er det ikke unormalt at se politi- og brandmænd kysse tilskuerne, når klokken slår 12. Stemningen indgyder simpelthen bare til det!

Times Square er New Yorks epicenter, og strækker sig hele vejen fra 7th Avenue og Broadway til West 42nd og West 47th street. Et af de største traditioner ved nytårsfejringen på Times Square, er "the Ball-drop". Traditionen omkring the Ball-drop er, at den berømte Waterford krystalkugle med lys, sænkes i takt med nedtællingen til det nye år begynder. The Ball-drop er ikke kun forbeholdt de mange mennesker på Times Square, men en verdensomspændende begivenhed, som for mange er symbolet på nytår.

At fejre nytår på Times Square er et must, der bør opleves en gang i livet!

nytaar-nytaarsaften-fyrvaerkeriNytår i Rio de Janeiro, Brasilien

Hvis du gerne vil byde det nye år velkommen med et brag af en fest, skal du tage til Copacabana i Rio. På den verdensberømte strand samles hvert år over 2 millioner mennesker, for sammen at feste sig ind i det kommende år. Her er der høj musik, kulørte drinks, dans og et kæmpemæssigt fyrværkeri.

Det Brasilianske nytår er dog også forbundet med mange, gode traditioner, som går langt tilbage i landets historie.

Det er for eksempel meget vigtigt og sigende, hvad du har på til nytårsfesten. Kommer du klædt i hvidt, signalerer du et ønske om fred i verden i det nye år. Hvis du tropper op i grønt, betyder det, at du ønsker alle et godt helbred, mens gult tøj udtrykker et ønske om velstand. Hvis du kommer klædt i lilla betyder det, at du ønsker inspiration i det nye år (for dig selv eller andre), mens rødt tøj indikerer, at du er i humør til romance – både nu og her det kommende næste år!

Nytår i Las Vegas, Nevada

Er du til fest, farver, fyrværkeri og spil for fuld tryk? Så er der kun et sted for dig – Las Vegas. Nytårsaften i Las Vegas er om muligt endnu mere overgearet end "normalen". Denne by midt i ørkenen tiltrækker hvert år mennesker for hele verden, som ønsker en nytårsfejring udover normalen.

Hvis du ikke kan vente med at opleve stemningen i verdens største casino-by, kan du ved hjælp af denne bonuskode til bet365 tage forskud på glæderne.
I ønskes rigtig godt nytår, hvor I end er i verden.

Senest ændret Tirsdag, 13 december 2016 17:56

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.