Skiferie i luksus og skønne omgivelser

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Østrig har mange gode og luksoriøse skisportssteder. Østrig har mange gode og luksoriøse skisportssteder. Foto: Alpinresort Sport & Spa Saalbach.

SKI: Intet er så skønt som en skiferie med hele familien eller de nærmeste venner. En skiferie i godt selskab er balsam for krop og sjæl og en livgivende ferieform langt fra hverdagens trummerum.

Og det skønne afbræk på vinterdestinationen bliver lige et par grader bedre, hvis man tilsætter et stænk luksus, som bringer den samlede oplevelse ud over det sædvanlige.

LÆS OGSÅ: De østrigske alper glitrer af sne

alpinresort-sport-spa-saalebach-ski-skiferie-rejser-ferie-oestrigLuksus på skiferien

Hos Team Benns Ski er der skruet op for luksusknappen på forskellig vis. Flere og flere skiglade danskere forventer et generelt højere kvalitets- og serviceniveau end tidligere – og det, der var luksus i fortiden, er blevet standard i dag.

Trangen til mere luksus og mere selvforkælelse på skiferien er en gave for Team Benns Ski, som naturligvis lytter til kunderne og gør sig ekstra umage for at leve op til den nye luksustrend:

– Vi kan helt klart se et nyt mønster i danskernes ferievaner. Et stigende antal af vores gæster efterspørger luksus på forskellig vis, ikke mindst når de rejser i større grupper. Vi arbejder derfor intenst på at tilbyde mere luksuriøse skiferier, hvor man eksempelvis kan bo 10-12 i samme luksuslejlighed, og hvor der er adgang til firstjernet restaurant og mange wellness-faciliteter, udtaler salgschef Majbritt Jensen fra Team Benns Ski.

Som et eksempel nævner Majbritt Jensen rejsemålet Zauchensee i Østrig, hvor Team Benns Ski nu kan tilbyde et par splinternye luksuslejligheder med meget smagfuld indretning, egen fælles sauna, gode opholdsrum for familie og venner – hvor gæsterne samtidig har adgang til firstjernet pension og en stribe wellness-faciliteter på nabohotellet Hotel Enzian.

edelweiss-alm-zauchensee-skiferie-skirejser-rejser-ferie-oestrigStilhed er også en luksus

For nogle mennesker er stilhed en luksus, og luksuslejlighederne i Zauchensee ligger netop i et relativt roligt skiområde.

Den fredfyldte alpeidyl appellerer netop til dem, der påskønner et mere stilfærdigt skiområde, hvor feriedagene kører i et roligere tempo, og hvor pulsen især kommer op på de store og tilgængelige pister i det smukke snelandskab:

– Dem, der vælger Zauchensee, går mest efter den rene forkælelse, den friske bjergluft, det gode skiløb i fantastiske omgivelser og kvalitetstiden sammen med de nærmeste. De ønsker også et højt gastronomisk niveau og mulighed for at slappe totalt af med wellness efter pistetiden. Det kan vi tilbyde i én samlet oplevelsespakke – og endda til en overkommelig pris, pointerer salgschef Majbritt Jensen fra Team Benns Ski.

Luksustrenden er også kommet for at blive på Team Benns Skis øvrige rejsemål i Østrig, Italien, Norge og Sverige. For at imødekomme efterspørgslen opererer Team Benns Ski med egne og nyopførte skihoteller i Østrig. Disse hoteller er strategisk godt placeret i skiområderne tæt på hovedliften, tæt på indkøbsfaciliteter, tæt på restauranter og cafeer og med god adgang til komme til lufthavn eller motorvejsnet ved kør-selv skiferie.

Højt serviceniveau hos skiguider

Skiguiderne hos Team Benns Ski spiller også en stor rolle i den samlede kvalitetsopfattelse af rejsen. Alle skiguider taler dansk, kender skiområdet i detaljen og hjælper med rådgivning, særlige arrangementer, skiskole, anbefalinger til yderligere seværdigheder og alt andet, der kan gøre skiferien til en oplevelse i bedste kategori. Kald det gerne luksus og kald det gerne berigende oplevelser fra forkælelsesland.

Se eksempler på luksuriøs skiferie fra Team Benns Ski.

Senest ændret Mandag, 27 februar 2017 12:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.