Fem gode grunde til sommerhusferie ved Søndervig

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sommerhusferie i Danmark findes i alle prisklasser. Sommerhusferie i Danmark findes i alle prisklasser. Foto: Esmark.

SOMMERHUS: Det har aldrig været lettere at rejse verden rundt. Men midt i alle de eksotiske muligheder kan man nemt komme til at glemme, hvor mange fede oplevelser der egentlig er at hente i Danmark.

Særligt ved Danmarks vestkyst finder du mange skønne ferieoplevelser. Dette er i særdeleshed tilfældet i det populære vestjyske ferieparadis Søndervig. Her er der således masser af smukke sommerhuse, afslappende feriestemning og attraktioner, som er et hit for både store og små.

LÆS OGSÅ: Danskerne elsker ferie på danske øer

Alt dette kan du læse mere om i denne artikel: Her får du nemlig fem gode grunde til, hvorfor du skal tage på ferie i et sommerhus ved Søndervig.

1. Masser af aktiviteter

Søndervig ligger på Holmsland Klit, som er ét af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Det ved de lokale forretningsdrivende naturligvis godt. Derfor er der masser af attraktioner og seværdigheder i området, som du vil elske som sommerhusgæst:

1. Er du til aktiv ferie? Så har du rige muligheder for eksempelvis at cykle langs smukke cykelruter tæt ved både fjord og hav, spille golf eller give dig i kast med windsurfing.
2. Har du børn med på ferien? Så kan I bowle, spille adventure golf, minigolf, fodboldgolf eller tage en tur i det nærtliggende LEGOLAND og Jyllands Park Zoo.
3. Eller er du til historie, kunst og kultur? Så kunne du besøge Bork Vikingehavn, Fiskeriets Hus i Hvide Sande eller ét af de mange hyggelige gallerier og kunstværksteder i området. Mulighederne er endeløse!

piger-strand-soendervig-ferie-sommerferie2. Danmarks bedste strand

Søndervig er i særdeleshed kendt for byens lækre sandstrand (som da også blev kåret til Danmarks bedste strand i 2014). Stranden har således et niveau, der gør, at du skal lede længe efter dens mage i udlandet. Derfor er det heller ikke så underligt, at Søndervigs strand år efter år tiltrækker tusindvis af både danske og udenlandske turister.

Søndervig er således et oplagt rejsemål, hvis du er til strandferie. Byens strand giver nemlig fantastiske muligheder for at solbade, slappe af, spille boldspil, flyve med drager, lege i vandkanten eller tage en frisk dukkert i Vesterhavet.

3. Perfekt ramme for hygge

Det kan lyde banalt, men noget af det bedste ved en sommerhusferie i Søndervig er, at sommerhuset giver jer mulighed for at få jeres helt eget, private sted at tilbringe tid sammen under ferien. Dette står i skarp kontrast til de fleste hoteloplevelser, hvor man jo typisk søger ud af hotelværelset hurtigst muligt.

Sommerhuset danner således en perfekt ramme for hyggelig samvær med hele familien. Her kan I lave mad sammen, se Tour de France fra sofaen når vejret er dårligt, eller hygge jer med brætspil foran pejsen.

4. Luksus eller beskedne forhold?

I Søndervig og de nærliggende sommerhusområder er der tusindvis af sommerhuse, som alle er vidt forskellige.
Dette giver dig mulighed for at leje et af de helt klassiske, ældre og lidt beskedne sommerhuse som mange af os sikkert husker fra vores egen barndom. Men du kan også leje store luksushussommerhuse med pool, spa, sauna, aktivitetsrum og meget mere.

Den store spredning på sommerhusene betyder, at du kan holde din ferie i Søndervig præcis, som du ønsker den:
Hvis I prioriterer at tilbringe tid sammen i sommerhuset – og måske mødes med venner og familie til en lille fest eller to – så kunne et stort luksussommerhus være det rette valg.

Men hvis I alligevel hellere vil være ved stranden, spise ude og tilbringe tid i byen, så kunne et mindre og mere beskedent sommerhus være et bedre valg. For med et billigere sommerhus får I jo pludselig flere penge til andre oplevelser under ferien.

soendervig-danmarksferie-sommerhus-sommer-ferie-rejser5. Korte afstande

Danmark er et lille land med relativt korte afstande til alle egne – Også Søndervig. Således kan du eksempelvis slippe med en køretur på omkring 3,5 time fra København til Søndervig. Og rejsetiden til Søndervig er naturligvis endnu kortere fra de fleste andre egne af landet. Dette betyder, at du får mere kvalitetstid sammen med familie eller venner sammenlignet med, hvis du eksempelvis valgte at tilbringe sommerferien på at køre tværs over Europa.

Ydermere er afstandene til områdets forskellige turistattraktioner heller ikke så voldsomme, efter du er kommet frem til dit sommerhus. Dette betyder, at du hurtigt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder og attraktioner, som der er at finde i Søndervig og omegn.

Hermed giver den danske sommerhusferie dig altså masser af tid til at besøge stranden, hygge i sommerhuset og give dig i kast med de mange aktiviteter og seværdigheder i området. Og altså i sidste ende få det maksimale ud af din ferie!

Senest ændret Torsdag, 27 april 2017 18:56

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.