5 tips til at spare på ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Med lidt planlægning kan ferien blive billigere. Med lidt planlægning kan ferien blive billigere. Foto: Unsplash.com.

FERIE OG REJSER: Vi danskere er et folk der elsker at rejse. Vi elsker det så meget, at vi er det fjerde mest rejsende land i verden! På grund af dette, giver vi dig her nogle tips til, hvordan du kan gøre din rejse billigere.

Vi giver dig her 5 tips, til hvordan du får råd til din ferie:

1. Rejs på de billigste dage

Typisk vil det være billigst at flyve tirsdag, onsdag og lørdag. Dette er nemlig de dage, der normalt er mindst efterspurgte. Grunden til dette er at de fleste ønsker at rejse mandag, fredag og søndag, og derfor er disse dage dyrest.

2. Rejs uden for højsæsonerne

Hvis du har mulighed for at rejse uden for skolernes feriedage, kan du rejse udenfor højsæson. Rigtig mange hoteller, rejsebureauer og flyselskaber giver ofte billigere priser og rabatter uden for højsæsonen. Undersøg derfor om du vil rejse til et land eller en by, før eller efter højsæsonen.

3. Søg efter billige flybilletter i god tid

Der findes flere online platforme, hvorpå du kan sammenligne flybilletter. Momondo er en af de mest populære måder at sammenligne flybilletter på. Undersøgelser viser også, at det er billigst at bestille 6 uger før din afrejsedato.

4. Rejs på ferie til billige destinationer

Hvis du kan undvære storbyer og populære feriedestinationer, kan der være meget at spare. Du kan overveje muligheder for mere overkommelige feriedestinationer som Portugal, Grækenland eller Bulgarien. Dermed bruger du færre penge i landet, end du ville gøre i byer som Berlin, Barcelona eller Paris.

5. Spar penge på dine faste udgifter

Hvis du sparer penge året rundt og lægger dine opsparede penge i en opsparingskonto, kan pengene vokse sig til en stor ferieopsparing. Der er mange områder i din privatøkonomi hvor der er mulighed for at spare. Du kan eksempelvis spare penge på dit mobilabonnement eller dit bredbånd i hjemmet. Hvis du vil spare endnu mere, skal du overveje om dine forsikringer trænger til et pristjek. Det er ofte muligt at spare flere tusind kroner på din bilforsikring gennem en prissammenligning, hvis du ikke har skiftet i flere år.

Senest ændret Tirsdag, 29 august 2017 06:26

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.