Las Vegas - kun for mænd

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Rigtig mandemad i Las Vegas - kæmpe bøffer. Rigtig mandemad i Las Vegas - kæmpe bøffer. Foto: USATours.

SJOV I NEVADA: En undersøgelse foretaget af USA Tours viser, at mange danske mænd ønsker andet og mere end den klassiske familietur på landevejene, hvor Las Vegas blot er ét stop blandt mange.

De ønsker ture til Las Vegas med drengene, hvor store bøffer, kolde øl, gode mandesnakke, casino-oplevelser og sjove shows udgør feriepaletten.

grand-canyon-usa-amerikaEn rundspørge blandt eksisterende mandlige kunder viste, at længslen efter en tur, der står i testosteronets og de gode venskabers tegn stod øverst på ferieønskesedlen. Og dét har selskabet nu taget konsekvensen af.

Turen tilrettelægges, fly og hoteller bookes, - og der hjælpes med reservationer af helikoptertur over Grand Canyon og de dyre, attraktive borde, hvor bøfkødet er yderst velhængt.

Venner på tur til spillebyen

- Vi ser, at flere og flere af vores mandlige kunder har brug for et afbræk fra hverdagens 24/7 jobtilværelse og hjemlige pligter for at være sammen med vennerne på uformel vis. Det er på den baggrund, at vi har lanceret rejsen til Las Vegas for voksne drenge, siger Alexander Søderberg, direktør hos USATours.

USA Tours lancerede i foråret "Sex and the City "-ture til i særdeleshed kvinder, som efterfølgende kunne komme på rundture på Manhattan med første parket til alle de ikoniske filmspots fra den populære serie.

Den tur er blevet et hit blandt danske kvinder. Rundspørgen blandt selskabets mandlige kunder viste i samme grad, at mænd ønsker en miniferie med hinanden og helst i Las Vegas med de muligheder, metropolen for entertainerne kan give.
Se mere på www.USATours.dk

Senest ændret Mandag, 02 oktober 2017 08:21

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.